Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Minneapolisban minket fognak jobban gyűlölni vagy a peccet?
több mint 6 éve
Hm ex Bills Miami s Pats játékosok a csapatban. Tudunk építkezni na 😊Darby is mekkora catchMajd bredi ellen szed 2 db-ot
zsoeo
Janek
több mint 6 éve
Philly fanok jelenleg.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
igen 😀az alapszakaszban pont 1 pár 😊Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.volt már pár INTje idén
shagi0206
karmïgran
shagi0206
több mint 6 éve
sőt, megkockáztatom, hogy jobb opció lett volna rodney-nál is. Jó az öreg a háznál!Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.Pedig hozott ám ő is fontos játékokat idén
shagi0206
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Darby is mekkora catchMajd bredi ellen szed 2 db-ot
zsoeo
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Azert Graham is nagy erosites S poszton, fileg h Jenkins sokat van LB szerepkorben
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
az alapszakaszban pont 1 pár 😊Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.volt már pár INTje idén
shagi0206
karmïgran
több mint 6 éve
Darby is mekkora catch
több mint 6 éve
Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.Pedig hozott ám ő is fontos játékokat idén
shagi0206
több mint 6 éve
Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.volt már pár INTje idén
shagi0206
több mint 6 éve
😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Na jo!Akkor ez sb
Most kimegyek az udvarra ordítani!
SB baszod!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jééézusom mi van itt
több mint 6 éve
Igazából az a durva ebben az Eaglesben, hogy Howie tűnt a faszfejnek először amikor balhé volt Chip Kellyvel. Aztán Kelly húzta az elmebetegebbnél elmebetegebb dolgokat, kibaszták, és Howie csak felépített egy SB-ba jutó keretet.Tényleg belegondolni, ha még McCoy is itt lenne futónak... Deseant meg Maclint nem mondom, mert ők (egy idő után) pótolva lettek.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.
több mint 6 éve
Oregon88
423
Oktatja a Fradi a Dózsát
több mint 6 éve
Minden összejön
több mint 6 éve
A bleedinggreen twitteren biztos lesz vmi, de most unkább tvn néznémAzért az ünneplést most mutatják, remélem. Korábban legalábbis úgy volt a konfi döntőkön is.Pont ezt akartam kérdezni, hogy ehhez lesz link vagy vmi?
dande
Greengo
több mint 6 éve
Ricsi szerint Keenum csak két hét múlva fog fürödni.Ma sajna csúnyán befürdött.
Kampman
több mint 6 éve
Koszi a kovetozest, mar igy is tovabb toltam a meccset, mint kellett volna.Grat-grat Eagles, ilyen egy kozel tokeletes meccs, outplayed, outcoached.
Mi meg majd jovore, de fasza kis csapat voltunk azert iden is
több mint 6 éve
Azért az ünneplést most mutatják, remélem. Korábban legalábbis úgy volt a konfi döntőkön is.Pont ezt akartam kérdezni, hogy ehhez lesz link vagy vmi?
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ricsi szerint Keenum csak két hét múlva fog fürödni.na ez még kellett ide nap végére. Csak nem tudom nap közben is ilyen jót nevettem volna rajta? 😊
Kampman