NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 569
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 1 éve
Nem halomra kell verni őket csak a megnyugtató előny meglehetne már.Csináljuk azt mint tavaly a Dallas? Halomra vertek minket, aztán....Amúgy ez fingfos amit csinálunk itt. Már rég menni kéne 3 TD-vel.Pont erre gondoltam én is. Egy C csapat ellen ez nem túl meggyőző
Greengo
MrMiksa
dande2
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Reméljük ezekből a majdnemek ből a POban megcsinált játékok lesznek az utóbbi pár fordulóban volt jó néhány ilyen aztán meg végig vitték a driveot.
több mint 1 éve
2, majdnem INT
több mint 1 éve
Zet
1 549
Golladay catch
több mint 1 éve
Csináljuk azt mint tavaly a Dallas? Halomra vertek minket, aztán....Amúgy ez fingfos amit csinálunk itt. Már rég menni kéne 3 TD-vel.Pont erre gondoltam én is. Egy C csapat ellen ez nem túl meggyőző
Greengo
MrMiksa
több mint 1 éve
rendben, akkor azért se csináljuk meg 😉 Egyébként azért messze nem úgy tűnik Webb mindent elkövet, hogy ne legyen meg 😊olyan lesz ez is mint Strahan rekordjaPont te kérded 😉?3mit számolsz?
dande2
🤘 gaben 🤘
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Amúgy ez fingfos amit csinálunk itt. Már rég menni kéne 3 TD-vel.Pont erre gondoltam én is. Egy C csapat ellen ez nem túl meggyőző
Greengo
több mint 1 éve
olyan lesz ez is mint Strahan rekordjaPont te kérded 😉?3mit számolsz?
dande2
🤘 gaben 🤘
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Amúgy ez fingfos amit csinálunk itt. Már rég menni kéne 3 TD-vel.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Tuti, 2-3 yardot hozott.Lehet 😊3Sztem az már futás volt
dande2
Haba
dande2
több mint 1 éve
Invincible
801
3 kell már csak3mit számolsz?
dande2
🤘 gaben 🤘
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Lehet 😊3Sztem az már futás volt
dande2
Haba
több mint 1 éve
Pont te kérded 😉?3mit számolsz?
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
3mit számolsz?
dande2
több mint 1 éve
3
több mint 1 éve
Invincible
801
Úgy látom a Bears fanok nyugodtak lehetnek a rekord felől.fake puntot sacknek adták... hátha lesz még pár 😁
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Ja a Budaházy evangéliuma szerint 😀 😀Magyar, már elnézést.Jézus, a skót még a puntot sem tudja időben elrúgni sokszor, mégis mit akartunk?Jézus zsidó volt, bocs 😉
Henderson
dande2
Kampman
több mint 1 éve
fideszes, by the wayMagyar, már elnézést.Jézus, a skót még a puntot sem tudja időben elrúgni sokszor, mégis mit akartunk?Jézus zsidó volt, bocs 😉
Henderson
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 300
Magyar, már elnézést.Jézus, a skót még a puntot sem tudja időben elrúgni sokszor, mégis mit akartunk?Jézus zsidó volt, bocs 😉
Henderson
dande2
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Hoppá Retikül 3&out 😀
több mint 1 éve
na asszem nekem ebből ennyi elég is volt, teljesen értelmetlen az egész, még egy előszezon meccsnem is több sportértéke van ennél, jó éjtlehet kitérdelik a 2. félidőt
Szesze
több mint 1 éve
akkor már csak 4
több mint 1 éve
Ott azért vannak nagyobb nevek akik simán megerdemehetikGiants killercsak mert....amiért NS nem az év edzője...
Amúgy Reddick-nek miért 0 esélye DPOY-nek lennie? Nincs hype-ja?
zsoeo
dande2
több mint 1 éve
Jézus, a skót még a puntot sem tudja időben elrúgni sokszor, mégis mit akartunk?Jézus zsidó volt, bocs 😉
Henderson