Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
11 hónapja
Invincible
801
Benne is volt a gameplanbe.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
de ez felvet kérdéseket, hogy stábtag mit ugat, ha meg hozzáérnek akkor kizárás. erre simán rá lehet utazni ami nem korrekt.
petey
Mi már csak ilyen szemèt csaló banda vagyunk.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
hogy sújt ma ez a gyönyörű kurvaélet mi? 😊 jövő hét visszavágó 😀ot is vanTermészetesen ma tart karriernapot, hogy ellenem van fantasyben, szóval még fixen megy 50 yardot és minimum még egy TD, hogy baszná meg 😀
XDDDDDDD
Deebo te gyönyörű férfi
petey
Hanni
Szerkesztette: petey
11 hónapja
Mozdulat mar a szandek miatt is kiallitasUtes nem. Piszkalas?Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
Kájzerszóze
11 hónapja
dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
de ez felvet kérdéseket, hogy stábtag mit ugat, ha meg hozzáérnek akkor kizárás. erre simán rá lehet utazni ami nem korrekt.
11 hónapja
Kiállítás volt akármennyire bosszant. Nem kell megadni az esélyt erre. Második félidő eleje arról szólt hogy a védelemben mindenki megbolondult nálunk. Amióta Sirianni itt van gyűlölöm a Phillyt pedig előtte második kedvencem volt, lehet sok mindent mondani de itt ha lejt a pálya akkor picit felénk kivételesenNincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
garincsa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Ha utánatok is megyünk nem látom hol lenne ha stop a Dnktől, de meglátjuk.Grat 49rsmég sok van azért more 😊
dande2
petey
11 hónapja
Utes nem. Piszkalas?Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
11 hónapja
garincsa
465
Kiállítás volt akármennyire bosszant. Nem kell megadni az esélyt erre. Második félidő eleje arról szólt hogy a védelemben mindenki megbolondult nálunk. Amióta Sirianni itt van gyűlölöm a Phillyt pedig előtte második kedvencem volt, lehet sok mindent mondani de itt ha lejt a pálya akkor picit felénk kivételesenNincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
11 hónapja
ot is vanTermészetesen ma tart karriernapot, hogy ellenem van fantasyben, szóval még fixen megy 50 yardot és minimum még egy TD, hogy baszná meg 😀
XDDDDDDD
Deebo te gyönyörű férfi
petey
11 hónapja
Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
11 hónapja
Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
11 hónapja
Grat 49rs
11 hónapja
Esèly nincs a Dnek
11 hónapja
Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
11 hónapja
Ez az a play amit be fognak tiltani?Ez. Mondjuk ez nagyreszt az oL erdeme. Nem menne ez igy egy Carolina fallal pld
Hanni
11 hónapja
Ha D nem csinál stopot akkor úgyismindegy
11 hónapja
Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣
11 hónapja
na oké, nyugodjunk le. adtunk nekik egy fos drive-ot tele büntikkel. kell a TD drive most válaszként.
11 hónapja
Invincible
801
Meg belul volt es.mindenki ezt csinaljaRèg vège volt a játèknak.
Kájzerszóze
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Ez az a play amit be fognak tiltani?