Philadelphia Eagles - Seattle Seahawks
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy középszar meccsen megvan a W és ez a lényeg. A védelem ma tuti volt, Wilsonnak meg csak jobb meccsei jöhetnek. Remélem
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Ez a fumble tökéletes lezárása vót a meccsnek. A koktélcseresznye a habon.
több mint 4 éve
Na még Sanders is elejti. Pedig öt emeltem volna ki Eartz mellett pozitívnak
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Na ott a szépítés legalább. Féltem, hogy TD nélkül jövünk ma le.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Persze, hogy nem. De nyilván vannak közöttünk olyanok akiknek egy hiba sem fér bele..és ha mégis elköveti a csapat akkor mindenki mondjon le...nem éppen bölcs hozzáállás, de már megszokhattuk. 😊Top3 elkapónk off, sajnos abból az egyik Agholor ráadásul. RBnk off, fél offense fal off, ez már 6 kezdö a 11-böl. Szezon elsö felében ugyanez a labda másik oldalán.Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.Pontosan... nem kell felrúgni mindent ami eddig épült...csak javítani. Ez nem a világvége.
Eazzy
Greengo
Nem vonnám le azt a következtetést, hogy Wentz bust, és edzöi stáb kuka.
Eazzy
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Top3 elkapónk off, sajnos abból az egyik Agholor ráadásul. RBnk off, fél offense fal off, ez már 6 kezdö a 11-böl. Szezon elsö felében ugyanez a labda másik oldalán.Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.Pontosan... nem kell felrúgni mindent ami eddig épült...csak javítani. Ez nem a világvége.
Eazzy
Greengo
Nem vonnám le azt a következtetést, hogy Wentz bust, és edzöi stáb kuka.
több mint 4 éve
Én sem hiszem hogy megoldódna ez idén. Remélem hogy az offseasonben igen.Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.Olyan van, hogy egy csapat peches. Még olyan is, hogy egymás után kétszer. Na de háromszor? Ez már nem véletlen, itt valami mélyebb és nagyobb probléma van a sérülések hátterében. Nem fog varázsütésre megoldódni. Lásd Chargers.
Eazzy
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Szerintem sem jön el ez a pont, de a Harbaugh-Tomlin páros azért egy szinttel DP felett van még ,ez idán derült ki. Még egy ilyen szezont már nem biztos hogy el tud viselni a csapat.Nagy pénzt mernék rá tenni, hogy ma DP előveszi az utolsó Jolly Jokert a bullshit-táskából. Eddig kategorikusan tagadta, hogy a sérülések jelentenék a gondot, de ma annyira szar volt minden, hogy szerintem elő fpgja húzni a kalapból.Ahogy írtam már máshol a SB győzelem bebetonozta őt 10 évre. Lásd Harbó Payton Tomlin
Vajon amúgy ha ez folytatódik, akkor el kell gondolkozni a HC-cserén is? Legmélyebb rémálmaimban sem fordult elő ilyesmi, de ez kezdi elérni azt a szintet.
Hulkeinstein
dande
több mint 4 éve
Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.Pontosan... nem kell felrúgni mindent ami eddig épült...csak javítani. Ez nem a világvége.
Eazzy
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.Olyan van, hogy egy csapat peches. Még olyan is, hogy egymás után kétszer. Na de háromszor? Ez már nem véletlen, itt valami mélyebb és nagyobb probléma van a sérülések hátterében. Nem fog varázsütésre megoldódni. Lásd Chargers.
Eazzy
több mint 4 éve
Nagy pénzt mernék rá tenni, hogy ma DP előveszi az utolsó Jolly Jokert a bullshit-táskából. Eddig kategorikusan tagadta, hogy a sérülések jelentenék a gondot, de ma annyira szar volt minden, hogy szerintem elő fpgja húzni a kalapból.Ahogy írtam már máshol a SB győzelem bebetonozta őt 10 évre. Lásd Harbó Payton Tomlin
Vajon amúgy ha ez folytatódik, akkor el kell gondolkozni a HC-cserén is? Legmélyebb rémálmaimban sem fordult elő ilyesmi, de ez kezdi elérni azt a szintet.
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Na Wentz ma nem könnyítette meg. A haterek skandálhatják a szlogenjeiket. 😀Ki az igazi szurkoló - aki rózaszín ködbe dugja a fejét és várja a lehetetlent, vagy az aki igazán törődik a csapattal és azzal foglalkozik hogyan lehetne jobbá tenni a szart? A mai nap a legsötétebb verem Chip Kelly kirúgása óta. Ha a csapat is homokba dugja a fejét, nem ez lesz a mélypont.
Greengo
A teljes vezérkar nagy mázlija az, hogy a Dolphins jön - ha mondjuk a Dallas elleni meccs következne, lehet hogy repülne pár fej.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
tudom.aki Wilsont szidja az fasz má bocs 😀Nem Wilson teljesítményét szídtam.
Metcalf meg gátatfut 😉
braxa88
Az OLre, a dropokra, a -5yardos futásokra, meg a 60db zászlóra akadtam ki.
akdestroyer
több mint 4 éve
Edzöcseréig messze nem mennék, vagyis OC és WR igen, de HC nem. Egy egészséges szezont megvárnék végre.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
aki Wilsont szidja az fasz má bocs 😀Nem Wilson teljesítményét szídtam.
Metcalf meg gátatfut 😉
braxa88
Az OLre, a dropokra, a -5yardos futásokra, meg a 60db zászlóra akadtam ki.
több mint 4 éve
Na Wentz ma nem könnyítette meg. A haterek skandálhatják a szlogenjeiket. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Nagy pénzt mernék rá tenni, hogy ma DP előveszi az utolsó Jolly Jokert a bullshit-táskából. Eddig kategorikusan tagadta, hogy a sérülések jelentenék a gondot, de ma annyira szar volt minden, hogy szerintem elő fpgja húzni a kalapból. Vajon amúgy ha ez folytatódik, akkor el kell gondolkozni a HC-cserén is? Legmélyebb rémálmaimban sem fordult elő ilyesmi, de ez kezdi elérni azt a szintet.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Hunt amúgy borzalmas. 😕
több mint 4 éve
braxa88
12 534
aki Wilsont szidja az fasz má bocs 😀Csak mondom, én vagyok az egyetlen aki beleállt a Metcalf meg Wilson elleni fikába, és folyamatosan védte a mundért...Ennyi.NE NÉZD.
Nem tudom ilyen teljesítménnyel mit akarunk.majd a POban.
Úgy kiszopunk egy one&done-al, hogy öröm lesz nézni.
Csak nem nekem, én zokogni fogok.
Ahogy most.
akdestroyer
braxa88
Szóval ki ne találjuk már hogy én vagyok a ma esti Negative Nancy.
akdestroyer
Metcalf meg gátatfut 😉
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Az szép találat.most, hogy már megvan ki a panthers és a seahawks mvp-je mondjuk ki hangosan háromra a liga mvp-jéttombrédi
1,kedő, három
gedam
Nadal17
Van még a cuccból? 😀
több mint 4 éve
Jól hallottam a közönség Nick Folest skandált? 😀
több mint 4 éve
Eazzy még mindig védhető..???Hosszútávon persze, ma siralmas.
dande
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
Pár pillanatig azért Wenzt-en Ertz-ődött az akarás
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Eazzy még mindig védhető..???