NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez catch
több mint 10 éve
Foles arca a hit közben....kicsit fájhatott
több mint 10 éve
nem tudom birtokolta-e
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Gardner LT, Wade Smith LG, Molk C, Kelly RG, Herremans RT?mustainebrutális fal xD
több mint 10 éve
Gardner LT, Wade Smith LG, Molk C, Kelly RG, Herremans RT?
több mint 10 éve
mivan minden meccsnek vége ezenkívül? 😀
több mint 10 éve
HAGGYADMÁ! Szakadt ACL-lel cserét kért! Egy vicc az a tokás! 😛Központozás. Cutler ötször ennyit kibír.füligjimmySzánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmyCutlernek hasonlókat...menjen mindenki innen aki nem érintett szurkoló nincs itt semmi látnivaló köszidande
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
jó, ez lófasz volt nem interference
több mint 10 éve
+ ő cukorbeteg is.Központozás. Cutler ötször ennyit kibír.füligjimmySzánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmyCutlernek hasonlókat...menjen mindenki innen aki nem érintett szurkoló nincs itt semmi látnivaló köszidande
több mint 10 éve
Jimmy eddig nem volt semmi bajom veled muszáj ezt csinálnod?
több mint 10 éve
picksix
800
ez jutott eszembewww.youtube.com/watch?v=hDImZ_F8czk
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
örülök, hogy tisztázták a büntiket, inkább nézzük tovább a meccset
több mint 10 éve
Te is sok Bears meccset néztél akkor.JA kificamodott ujjal kihagyott 4 meccset 😀ano92Központozás. Cutler ötször ennyit kibír.füligjimmySzánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmyCutlernek hasonlókat...menjen mindenki innen aki nem érintett szurkoló nincs itt semmi látnivaló köszidande
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
köcsög alattomos hit, de szabályosMondtam ilyet? Nem... arrafele setalt amerre a labdat visszahordtak volna. Kocsog alattomos hit? IGEN. De attol meg szerintem szabalyos...NightBoYugyan dande, hisz tudodINT, aztan Foles setalgatott. Kapott egy blokkot majd dobtak ra egy zaszlot... miert is? Ez az NFL ugy tudomNightBoYElinak menjenek így neki.................dande
ha Eagles QB-nak csinálnak ezt, akkor totál szabályos
viszont, ha Elion, akkor örökös eltiltás (legalábbis NightBoy szerint 😛 )Newman
ilyet sem basztam még, már megbocsáss
több mint 10 éve
A nagyanyám többet kibírt az orosz megszállás alatt.füligjimmyezt légyszi, ne részletezd.
több mint 10 éve
JA kificamodott ujjal kihagyott 4 meccset 😀Központozás. Cutler ötször ennyit kibír.füligjimmySzánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmyCutlernek hasonlókat...menjen mindenki innen aki nem érintett szurkoló nincs itt semmi látnivaló köszidande
több mint 10 éve
A nagyanyám többet kibírt az orosz megszállás alatt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
NightBoY
616
Mondtam ilyet? Nem... arrafele setalt amerre a labdat visszahordtak volna. Kocsog alattomos hit? IGEN. De attol meg szerintem szabalyos...ugyan dande, hisz tudodINT, aztan Foles setalgatott. Kapott egy blokkot majd dobtak ra egy zaszlot... miert is? Ez az NFL ugy tudomNightBoYElinak menjenek így neki.................dande
ha Eagles QB-nak csinálnak ezt, akkor totál szabályos
viszont, ha Elion, akkor örökös eltiltás (legalábbis NightBoy szerint 😛 )Newman
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
picksix
800
Együtt a csere fal legalább összeszokott banda 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ez így teljesen okés!
több mint 10 éve
ha ilyen fallal Foles megcsinálja, akkor örökös szerződés neki 😀
több mint 10 éve
Központozás. Cutler ötször ennyit kibír.Szánalom, ami itt van. Foles ettől lefekszik, akkor menjen a bölcsibe.füligjimmyCutlernek hasonlókat...menjen mindenki innen aki nem érintett szurkoló nincs itt semmi látnivaló köszidande
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
picksix
800
Lapról kell felolvasni a büntetéseket háháháh 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
a qrva anyjukat nem Trent Williamst hanem Peterst dobták ki na azért!!