NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Minden meccsüket láttam eddig, kb öt éve. Mellettük Dodgers és Padres fan vagyokÉrzem, hogy ez lesz az a szezon, amikor dobom az NFL-t az MLB-értA Pirates se ideális választás
Willie Parker
Jakehomer
több mint 3 éve
Érzem, hogy ez lesz az a szezon, amikor dobom az NFL-t az MLB-értA Pirates se ideális választás
Willie Parker
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Az már megvanHa ennyi Van BigBenbe és az edzőkbe el kell az évet engedni, kell a draft cetli a jövő építéshez, de félek valahogy sikerül 7 8 meccset nyerniNyerjünk először egyet
Sifur
Willie Parker
több mint 3 éve
A fürdetés és az altatás volt eddig a meccs legjobb pontja! 😀
több mint 3 éve
Mozi+-on Barry Seal. Az jó is lesz.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Ha ennyi Van BigBenbe és az edzőkbe el kell az évet engedni, kell a draft cetli a jövő építéshez, de félek valahogy sikerül 7 8 meccset nyerniNyerjünk először egyet
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ha ennyi Van BigBenbe és az edzőkbe el kell az évet engedni, kell a draft cetli a jövő építéshez, de félek valahogy sikerül 7 8 meccset nyerni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Érzem, hogy ez lesz az a szezon, amikor dobom az NFL-t az MLB-ért
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Nyilván kihagyott FG lett 😊😊😊😊Egy drive-ot még várok.Minek?
Willie Parker
xtaki
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk az 5 yardra álló ember mellé dobálgat, annyira húz a karja mindenfelé.Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Nagyon kovetem az ottani torteneseket, de tavaly meg valami egesz pozitiv volt a merleg, nem?
Miknar
tenorx
Willie Parker
tenorx
több mint 3 éve
Miknar
514
Koszi!Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Nagyon kovetem az ottani torteneseket, de tavaly meg valami egesz pozitiv volt a merleg, nem?
Miknar
tenorx
Kicsit kepbe kerultem, nem
Erre szamitottam igazabol (es jobb erzes egy jo PITet megverni, HA nyerunk.
De Taylor mindenre kepes)
több mint 3 éve
Ben a fő kolompos, de az se segít, hogy talán a liga legrosszabb O-lineja van előtte.Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Elmennek a picsába,
több mint 3 éve
gabor25
5 144
en sajnalom bent. mert probal mindent. de ha nem megy es....
több mint 3 éve
Most hozott 15 yardot 😊Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
gabor25
5 144
tortenelmi pillanatok. 1969 ota nem volt ilyen. csak nem a jo vegen vagyunk...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Esküszöm, hogy nem sok olyat láttam, hogy egy ember képes szabotálni egy teljes csapatot.Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
tenorx
több mint 3 éve
Szipeter
1 649
Hendricksonon volt egy giga holding
több mint 3 éve
Egyre inkább azt látom, hogy ez a Canada O egy bohóckodás........egy fősulis design.....Az lsu-nál se kértek a sok motionös bohóckodásából, ennyit a "fősulis" designról
Klemó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ben egyre rosszabb, a fal gyakorlatilag teljesen új és szar, a defenseből lesérültek a kulcs emberek.Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Miknar
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Egy drive-ot még várok.en tavaly ev vege ota igy varok... hatha ...
Willie Parker
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Ilyenkor lövöm tököm magam.....és mikor már minden mindegy....10 yardra...Muth....