Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Alakul a draftpozició!ezt mar el is felejtettem hogy minden rosszban van valami jo.
steelwolf
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Egy drive-ot még várok.
több mint 3 éve
Miknar
514
Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔Mondjuk mult heten a bears ellen nem neztunk ki ilyen jol, mi tortent ezzel a vasassal? En nem
Szipeter
Nagyon kovetem az ottani torteneseket, de tavaly meg valami egesz pozitiv volt a merleg, nem?
több mint 3 éve
Az simán lehetséges ,hogy BB elvisz minket egy top5 pickig.Tank commander 😊
Willie Parker
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Egyre inkább azt látom, hogy ez a Canada O egy bohóckodás........egy fősulis design.....Az INT előtt.....empty set....de úgy, hogy Dereck Watt a szélén......meg a 22-es Ben mellett....már tudod, hogy ők röviden lesznek nyilván. Hát erre screen megint......ahogy mindegyik "varázslásnál".....mint ha Canada nem NFL D ellen tervezne......de ez tényleg bohóckodás....
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Az OL 4mp kitart Chase TD, még is jó volt a draft🤔
több mint 3 éve
Kezdődik valami jó film 9-kor valahol?
több mint 3 éve
gabor25
5 144
remeljuk meglesz dan marino recordja mert megerdemli ben. de mondhatnak akkor inkabb ezt. hogy erre gyurunk. statra. mert nem gyozelmekre az lathato. sajnos ben nek es az offnak vege. 🙃bejött...jó szórakozást, gratulálok a Bengals-nak...elmúltak azok az idők, amikor ezt elbaszhatják...most mi vagyunk a fasz rossz végén...Es leszunk addig, amig Tomlin es foleg Rotyi itt van...
Klaci79
badsco
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Alakul a draftpozició!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Az simán lehetséges ,hogy BB elvisz minket egy top5 pickig.
több mint 3 éve
Ide radikális változtatások kellenek azonnal.
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Hát amikor Jonah Williams úgy megfogja Heywardot, hogy az mozdulni sem tud....hát akkor ott főtt le a kávé.....
több mint 3 éve
Bízom Tomlinban😂
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Hát őőőőőőőőőőőő, néztem 2 percet, azt hiszem, mára elég is.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tegyék be a másik Watt-ot LB-be, hátha
több mint 3 éve
Miknar
514
Annak vettem. 😊Több éves tapasztalat, de most viccnek szántam.Valahogy úgyis nyerünk!Istenem mar csak az ilyen kommentek miatt is olyan edes minden pont ellenetek, de nem mondom hogy nincs valosag alapja a kommentednek 😀
Illetve kikap a Cinci 😊
bcsarli
Miknar
bcsarli
Wow most meg Burrow futja meg, tenyleg nagy gaz van nalatok 😮
több mint 3 éve
badsco
356
bejött...jó szórakozást, gratulálok a Bengals-nak...elmúltak azok az idők, amikor ezt elbaszhatják...most mi vagyunk a fasz rossz végén...Es leszunk addig, amig Tomlin es foleg Rotyi itt van...
Klaci79
több mint 3 éve
Több éves tapasztalat, de most viccnek szántam.Valahogy úgyis nyerünk!Istenem mar csak az ilyen kommentek miatt is olyan edes minden pont ellenetek, de nem mondom hogy nincs valosag alapja a kommentednek 😀
Illetve kikap a Cinci 😊
bcsarli
Miknar
több mint 3 éve
badsco
356
Ezt mar nezni is kibaszott kinos...
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Valahogy úgyis nyerünk!hat most akkor ugy erzem mi vagyunk a cincy.
Illetve kikap a Cinci 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Spy
2 337
A jó őreg Bajkonúrmúlt héten itt hagytam abba, és már csak egy lépésre vagyunk az elkapcsolástól 😀most? most lehet?
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
bejött...jó szórakozást, gratulálok a Bengals-nak...elmúltak azok az idők, amikor ezt elbaszhatják...most mi vagyunk a fasz rossz végén...
több mint 3 éve
Spy
2 337
múlt héten itt hagytam abba, és már csak egy lépésre vagyunk az elkapcsolástól 😀most? most lehet?
Klaci79
több mint 3 éve
gyönyörű passz volt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz