Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Szarok vagyunk, de én attól szívesen nézem...Nem tudom eldönteni, jó-e, hogy lassan fürdetni és altatni kell a gyerkőcöket, ezért kimarad egy bő fél negyed... 😊attol fugg hogy szado-mazo vagy e...? 😋
Szokol
gabor25
több mint 3 éve
Pattttt
több mint 3 éve
Klemó
5 656
kell az ilyen is, csak hogy azt gondoljuk, hogy minden rendben...De végre sokat voltunk pályán 8 perc felett talán 10 meccse nem a tavalyit is beleszámítva.....használtuk Harrist....és pihenhetett a D.....
Klaci79
több mint 3 éve
thr_buddha
120
Don't give us hope 😀
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Nem tudom eldönteni, jó-e, hogy lassan fürdetni és altatni kell a gyerkőcöket, ezért kimarad egy bő fél negyed... 😊attol fugg hogy szado-mazo vagy e...? 😋
Szokol
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
amennyi meccset láttam a szezonban, mindenhol szétszívatják a védelmeket a be nem dobott holdingokkal. szerintem már tudatos a falemberektől , mert ha minden ötödiket dobják csak be akkor már nagyon megéri nekik szabálytalankodni.Nekem most tűnik fel előszőr.azért az ords nagy holdingokat nem fújják le nektek....igazad van, de minden védelemmel ezt csinálják ebben a szezonban.
meme
pfefe8
meme
Steelers fan
több mint 3 éve
tamaske (doki)
132
tudom, neked írtam 😊85 maradjon padonHárom éve ezt mondom! 😀
tamaske (doki)
Szokol
am. 81 blokk, 88 td van itt ember
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Postás Pat hozta a pontokat 😊
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Szoval megy vhogy a tamadas. Nem kell tobb, csak atlagos. A d megoldana a tobbit
több mint 3 éve
Ebron jobban megcsinálta volna 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
kell az ilyen is, csak hogy azt gondoljuk, hogy minden rendben...
több mint 3 éve
Klemó
5 656
MUUUUUUUUUUUUUTH
több mint 3 éve
tamaske (doki)
132
85 maradjon padon
több mint 3 éve
Micsoda TD-drive... 😀
több mint 3 éve
meme
2 102
Nekem most tűnik fel előszőr.azért az ords nagy holdingokat nem fújják le nektek....igazad van, de minden védelemmel ezt csinálják ebben a szezonban.
meme
pfefe8
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Klemó
5 656
No bazdmeg......ezért hoztuk igen, ezt a srácot.....ezt vártam, hogy ha szar van, akkor rá kell hívni ide, oda....jéééééééé.....
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
jó húzásnak tartom, de azért ne nyírassuk ki az első szezonjábanAmúgy az a cél Harrissel hogy egy szezon alatt kinyíratjuk?Ezért mondtam, hogy mekkora ötlet premier RB-t húzni úgy, hogy nincs fal.
pfefe8
tenorx
Steelers fan
több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, jó-e, hogy lassan fürdetni és altatni kell a gyerkőcöket, ezért kimarad egy bő fél negyed... 😊
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
azért az ords nagy holdingokat nem fújják le nektek....igazad van, de minden védelemmel ezt csinálják ebben a szezonban.
meme
Steelers fan
több mint 3 éve
Csak nem volt sztimpatikus, és tönkre akartuk tenni a karrierjét, ezért kihúztuk 😊Amúgy az a cél Harrissel hogy egy szezon alatt kinyíratjuk?Ezért mondtam, hogy mekkora ötlet premier RB-t húzni úgy, hogy nincs fal.
pfefe8
tenorx
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Harrisra, most hogy a menedszere felolvasta a posztjainkat neki.....szóval nem lehet panasz.... 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Bejott watt egy passzta, a fullbackJa...és olyan volt a playdesign, hogy csak az élőhalott nem látta, hogy ő kapja a löbböt....tényleg ott lennék egyszer egy videózáson....ezt valaki komolyan gondolta?
xtaki
több mint 3 éve
Klemó
5 656
azért az ords nagy holdingokat nem fújják le nektek....Mondjuk eddig van vagy 4 holding callunk.....de mondjuk Én nem nézem annyira... 😀
meme
több mint 3 éve
Amúgy az a cél Harrissel hogy egy szezon alatt kinyíratjuk?Ezért mondtam, hogy mekkora ötlet premier RB-t húzni úgy, hogy nincs fal.
pfefe8