Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Up tempo van....Ben hívja a playeket....akkor canada is a problema fo forrasa? es ha most az up temponal ben jobbat hiv, akkor lehet megiscsak lehetne benne bizni vagy...?
Klemó
több mint 3 éve
meme
2 102
azért az ords nagy holdingokat nem fújják le nektek....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Amúgy az a cél Harrissel hogy egy szezon alatt kinyíratjuk?
Steelers fan
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Bejott watt egy passzta, a fullback
több mint 3 éve
Klemó
5 664
First down vonalat támadtuk.....nem is hiszem el....
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Up tempo van....Ben hívja a playeket....
több mint 3 éve
Klemó
5 664
No hát.....azt mondta kapjátok be.... 😀A baj gyerekek nem csak Ben, hanem az egész O....sajnos Harris nagyon szarul néz ki.....lehet nem használjuk ki, de az amit vártunk, az extra yardok baromira nem látszanak....fut bele pánikszerűen az ellenfélbe....egyszer nem láttam azt az ösztönt, amit reméltem tőle....eddig nekem ő óriás csalódás....persze igen, az OL problémái nagyok és így nehéz is várni sokat, de így együtt van gáz.Csak baszogatnod kellett 😀
No és ami a nagy poén. D. Watt még egyszer nem futott Harris előtt...mint ha tilos lenne.....
Klemó
bcsarli
több mint 3 éve
A baj gyerekek nem csak Ben, hanem az egész O....sajnos Harris nagyon szarul néz ki.....lehet nem használjuk ki, de az amit vártunk, az extra yardok baromira nem látszanak....fut bele pánikszerűen az ellenfélbe....egyszer nem láttam azt az ösztönt, amit reméltem tőle....eddig nekem ő óriás csalódás....persze igen, az OL problémái nagyok és így nehéz is várni sokat, de így együtt van gáz.Csak baszogatnod kellett 😀
No és ami a nagy poén. D. Watt még egyszer nem futott Harris előtt...mint ha tilos lenne.....
Klemó
több mint 3 éve
Legalább pihen kicsit a D
több mint 3 éve
😀Dehogynem3 first sorozatban!!!Mégse
bcsarli
bcsarli
xtaki
több mint 3 éve
thr_buddha
120
Ez volt az első értékelhető play
több mint 3 éve
3 first sorozatban!!!Mégse
bcsarli
több mint 3 éve
3 first sorozatban!!!
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Ha veletlenul megy a futas, akkor holding
több mint 3 éve
5 embernek ment neki Dzsudzsu...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tudtam, már nincs meg a súlya, hogy állva tudjon maradni 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 664
Ott tapsikolt Harris a másik oldalon....és ez a szomorú...
több mint 3 éve
gabor25
5 144
ez vegre szep volt.
több mint 3 éve
Mi a faszomra várt...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hol a holding? Nincs dió, ma csak Dink-Dunk lesz...amiért Haley-t kirúgtuk
több mint 3 éve
Klemó
5 664
A baj gyerekek nem csak Ben, hanem az egész O....sajnos Harris nagyon szarul néz ki.....lehet nem használjuk ki, de az amit vártunk, az extra yardok baromira nem látszanak....fut bele pánikszerűen az ellenfélbe....egyszer nem láttam azt az ösztönt, amit reméltem tőle....eddig nekem ő óriás csalódás....persze igen, az OL problémái nagyok és így nehéz is várni sokat, de így együtt van gáz. No és ami a nagy poén. D. Watt még egyszer nem futott Harris előtt...mint ha tilos lenne.....