Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Szipeter
1 649
1st down!!!
több mint 3 éve
Kurva jó meccs! 😀 lesz 50 yard a ket csapatnak osszesen a negyedben?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Ami itt megy O-ban mindkét oldalon az bohózat.....
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Aki elobb visszahord egy INTet, az nyer
több mint 3 éve
egykezes int, szép volt!
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Bb kapott a konyokere, lassan arra gondolok, hogy vissza lene vonulni
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Rudi time!!!
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Egyszeruen siraomas, fadalmas nezni a vergodesunkhello 2021 avagy 2020 vege.
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Egyszeruen siraomas, fadalmas nezni a vergodesunk
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Szoval elkuldtuk az ustokost, aztan fincsit, most itt van Canada...es minden egyre szarabbnem tunik ez fel masnak. csak szurkoloknak. de amugy ugy vannak szerintem vele, hogy ben megerdemli ezt az evet, meg amugy sincs mas aki most nala sokkal jobb lenne.
xtaki
mason? nem. dobbs? o sem. igy levezeto evet erzek az elotte levo evekert cserebe.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Edmunccc!!!így is többet haladt, mint az O kompletten 2 drive alatt 😀
Ezt vissza kellett volna hordani, ez volt az egyetlen sanszunk 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szoval elkuldtuk az ustokost, aztan fincsit, most itt van Canada...es minden egyre szarabbAmíg Benny Boy lesz, addig hozhatsz bárkit.
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Szarok vagyunk, nem gond. Ez nem zavar. Sejtettük már, amikor kiderült, hogy BB-nek pénzügyi okok miatt maradnia kell. De semmi sem látok az új csoda OC-tól. Nem látom, hogy próbálnánk valami újat. Ugyanaz a szar, mint az előző meccsen, a tavalyi meccseken. Részegen baszni az csak gyömöszke.Aki lottyedt fasszal nem baszott, az meg nem baszott igazan 🤭
Szokol
több mint 3 éve
Edmunccc!!!Ezt vissza kellett volna hordani, ez volt az egyetlen sanszunk 😊
több mint 3 éve
édes Istenem.... 😀Mi lesz a következő, egy Ebron-elkapás???
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
édes Istenem.... 😀
több mint 3 éve
Fektesd le, késő van 😀2. negyed közepére bebaszunk...kisgyerek van itthon, ezt lássa az apjától? 😀akartam írni egy játékot...minden screen-nél egy feles....de lehet a minden 3&out-nál feles játék is....Legyen mindkettő 😊
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 3 éve
xtaki
3 441
Szoval elkuldtuk az ustokost, aztan fincsit, most itt van Canada...es minden egyre szarabb
több mint 3 éve
Szarok vagyunk, nem gond. Ez nem zavar. Sejtettük már, amikor kiderült, hogy BB-nek pénzügyi okok miatt maradnia kell. De semmi sem látok az új csoda OC-tól. Nem látom, hogy próbálnánk valami újat. Ugyanaz a szar, mint az előző meccsen, a tavalyi meccseken. Részegen baszni az csak gyömöszke.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
point state park jol nez ki.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
2. negyed közepére bebaszunk...kisgyerek van itthon, ezt lássa az apjától? 😀akartam írni egy játékot...minden screen-nél egy feles....de lehet a minden 3&out-nál feles játék is....Legyen mindkettő 😊
Klaci79
bcsarli
több mint 3 éve
thr_buddha
120
Ebben nem volt túl sok fantázia..
több mint 3 éve
akartam írni egy játékot...minden screen-nél egy feles....de lehet a minden 3&out-nál feles játék is....Legyen mindkettő 😊
Klaci79
több mint 3 éve
gabor25
5 144
offense atment defensebe es hatrafele ugyan de arra jol haladunk. 😋Na megjöttem, mennyire vagyunk szarok?Szokasosnal is nagyobb a fos
bcsarli
xtaki