Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
Használjatok uBlock origint, letilt kb mindent.A Hide IP-re kell először kattintaniSziasztok!Egyik se jön be nflbiteról? Én is onnan nézem.
Más stream-et tud valaki? Ami a topik elején van linkelve nem indul. Köszi!
SirPub
tenorx
bcsarli
több mint 3 éve
Hiányzik Burfict és Brown... 😕
több mint 3 éve
A Hide IP-re kell először kattintaniSziasztok!Egyik se jön be nflbiteról? Én is onnan nézem.
SirPub
tenorx
több mint 3 éve
Sziasztok!Egyik se jön be nflbiteról? Én is onnan nézem.
SirPub
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Nagy búúúúúúzás lesz a következő drive után! 😊Hát ha ugyanez az értelmetlen szar lesz, akkor biztos.....mint ha tilos lenne a curve....a flat....vagyis csak egy irányban lehetne mozogni.....
Szokol
több mint 3 éve
Mert nem mentünk rá a kétpontosra...Nagy búúúúúúzás lesz a következő drive után! 😊7-7nél, miért ?
Szokol
Spy
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Sziasztok!new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
SirPub
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Meg is érdemeljük.....no most már a D-ben is jönnek a bohóc megoldások....3 emberünk futott össze.....egyetlen védelem sem bír el egy ilyen fogalmatlan támadó sort. főleg ennyi hiányzóval.
Klemó
Steelers fan
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Sziasztok!Más stream-et tud valaki? Ami a topik elején van linkelve nem indul. Köszi!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Boyd-on LB....annyira Butleres ez a védelem 😀Hát ennyi ez nem több.....és szépen mozdul balra, vagy jobbra és jöhet a pasz....
Klaci79
több mint 3 éve
Nagy búúúúúúzás lesz a következő drive után! 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Meg is érdemeljük.....no most már a D-ben is jönnek a bohóc megoldások....3 emberünk futott össze.....
több mint 3 éve
mondjuk le lehetett volna szerelni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Boyd-on LB....annyira Butleres ez a védelem 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Amikor 3 és kurvasokra felálltunk emptyben....én meg röhögtem, hogy screen......csak azon gondolkodtam, hogy ennyire síkagyúak vagyunk minden szinten??
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Ami itt megy O-ban mindkét oldalon az bohózat.....a nema mondta, hogy a vak latta futni a santat ... 😔
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Volt, csak visszafújták 😊1st down!!!nekünk volt már ilyesmi?
Szipeter
bcsarli
több mint 3 éve
1st down!!!nekünk volt már ilyesmi?
Szipeter
több mint 3 éve
gabor25
5 144
amugy sajnos nem sok regi klasszis qb elte meg az jol, hogy fejben megy de a teste mar nem birja. es sajnos le kellhet cserelni. barmilyen jo is volt korabban. mar nem onmaga. pl favre esete, amikor rogers padozott naluk. aztan ny de barhova ment o is elfogyott testileg ev kozben...
több mint 3 éve
Végre csinált vmit Ben!
több mint 3 éve
Igazán színvonalas mérkőzés. Gimis meccsnek elmenne! 😀