Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 6 éve
Conner beindult
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
kikkerünk ez a hátra vinni agyon lőni kategória
több mint 6 éve
A st tagjai kapjanak már egy egy szabálykönyvet a meccs után!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Már 7 kért büntetésünk van. És nem is kérték mindet
több mint 6 éve
batyu
630
a safety punt úgynevezett freekick, az nem kell beleérnie a visszahordó csapatnak, hogy szabaddá válljonMi volt a safety után?Asszem aze a labda aki rafekszik kb, a mieink nem tudtak errol a szabalyrol, hagytak pattogni. Browns meg koszonte szepen...
Gergőke
The terrible towel
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mi volt a safety után?
Gergőke
Mi volt a safety után?A safety miatt free kicket rúgtak, amikor Nix fair catch-et jelzett, de ellépett onnan, ezért Switzer nem foghatta meg. A free kick visszaszerezhető, meg is tették.
Gergőke
Btw ebben a drive-ban szinte csak büntiből jöttek előre.
több mint 6 éve
Megkaptam a választ 🙂
" class="embed">
több mint 6 éve
a világon nincs ilyen bazdmeg 😀 lemaradok a TD-ről a fos stream miatt de a kihagyott xp-t 4k-ba tudom csodálni 😀
több mint 6 éve
józsi nagyon fasza 😀
több mint 6 éve
Mert bemutatta a fer keccsetMi volt a safety után?Asszem aze a labda aki rafekszik kb, a mieink nem tudtak errol a szabalyrol, hagytak pattogni. Browns meg koszonte szepen...
Gergőke
The terrible towel
több mint 6 éve
Izgalmassá teszi mindenki.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Mi volt a safety után?Asszem aze a labda aki rafekszik kb, a mieink nem tudtak errol a szabalyrol, hagytak pattogni. Browns meg koszonte szepen...
Gergőke
több mint 6 éve
Vicc
több mint 6 éve
Hát erre mar tényleg nem mondok semmit.
több mint 6 éve
Ilyen nincs. Ennyi penalty.
több mint 6 éve
Kezd nagyon rossz érzésem lenni ezzel a meccsel kapcsolatban
több mint 6 éve
Mi volt a safety után?
" class="embed">
több mint 6 éve
thr_buddha
120
A Steelers felületi saját magát a szopóvonatra
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Benny Hill zene hol marad?
több mint 6 éve
Ez mi volt? Pont cigiztem, csak a végét kaptam el.
több mint 6 éve
thr_buddha
120
Ekkora balfaszságot
több mint 6 éve
Bazdmeg 😊
több mint 6 éve
Ilyen amatőrséget
több mint 6 éve
Széfti vót?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018