Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
9 napja
Pierre tanári mozdulat
9 napja
Klaci79
22 348
relax...😀ez nagyon veszett fejsze nyele...az előző TD drive több mint 5 percig tartott...egyébként fasza a védelem és a 2. félidőben a támadókra sem lehet egy rossz szavam...pedig Pickens egyértelműen hiányzikkhmmmmm
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
csak lassan tudnak haladni...középtávon már nagyon pontatlan Winston...az meg belefért
Szerkesztette: Klaci79
9 napja
Klemó
5 802
Igen, ezt már vártam. EZ benne van Winstonnál cserébe az előző drive-ért.
9 napja
ez nagyon veszett fejsze nyele...az előző TD drive több mint 5 percig tartott...egyébként fasza a védelem és a 2. félidőben a támadókra sem lehet egy rossz szavam...pedig Pickens egyértelműen hiányzikkhmmmmm
Klaci79
9 napja
Klemó
5 802
Bazdmeg Corradelle....megvan a meccs, erre elejti a labdát.....nem hiszem el....
9 napja
Klaci79
22 348
ez nagyon veszett fejsze nyele...az előző TD drive több mint 5 percig tartott...egyébként fasza a védelem és a 2. félidőben a támadókra sem lehet egy rossz szavam...pedig Pickens egyértelműen hiányzik
9 napja
Miller névvel illik is behúzni az ilyet.
9 napja
Klemó
5 802
Most látszik, hogy ha többet eröltetik a levegőben, akkor jobban jártak volna...
9 napja
Jajjj de sok van még hátra!
9 napja
Azért most más lenne 1 TD-n belül lenni ...
9 napja
Klemó
5 802
Az nem story szerintem, hogy egy edzésben már nem levő játékos csak úgy visszatér....láthatóan jól elvan, boldog.Csak a dollár és sztori szempontjából gondoltam, ez a sport is elsődlegesen üzlet.Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?szerintem ez fel sem vetődik...
Sifur
Klaci79
Sifur
9 napja
nagyon jönnek sajnos.
9 napja
Meglesz az idei jó challange is
9 napja
Sifur
1 120
Csak a dollár és sztori szempontjából gondoltam, ez a sport is elsődlegesen üzlet.Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?szerintem ez fel sem vetődik...
Sifur
Klaci79
9 napja
Red Zone WR-nek jöhetne 😊Úgy cirka 15 kiló izommal könnyebb most Watt, ahogy látom...Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?szerintem ez fel sem vetődik...
Sifur
Klaci79
Klemó
9 napja
Klemó
5 802
Úgy cirka 15 kiló izommal könnyebb most Watt, ahogy látom...Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?szerintem ez fel sem vetődik...
Sifur
Klaci79
9 napja
Klaci79
22 348
Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?szerintem ez fel sem vetődik...
Sifur
9 napja
Ez a drive hiányozni fog, sajnos...
9 napja
Sifur
1 120
Van amúgy esély hogy JJ. Watt playoffra csatlakozzon? Vagy tönkre tenné az öltözőt, nem is gondolnak ilyenre?
9 napja
Klaci79
22 348
sajnos idén...na ebben is következetesek...így már nem tudok rosszat mondani a zebrákra...max, hogy néha puhákMinkah legnagyobb Play-e ma 15 yardért 😀
Klaci79
9 napja
na ebben is következetesek...így már nem tudok rosszat mondani a zebrákra...max, hogy néha puhákMinkah legnagyobb Play-e ma 15 yardért 😀
Klaci79
9 napja
Klaci79
22 348
na ebben is következetesek...így már nem tudok rosszat mondani a zebrákra...max, hogy néha puhák
9 napja
Tőlem jöhet most is egy kihagyott FG 😊megértem...lassan ugyan, de haladni tudnak...időt nézve még azért egy pontszerzés mindenképp kelleni fog...vagy nyilván 1-2 stop a védelemtől...persze most csak a nagy játékokra vigyázunk, ami a Bengals ellen nem nagyon sikerültRajtam nem fog múlni, de most még tényleg tartok a meccstől...Innen végképp szar lesz kikapni, pláne 1 ponttal 😕nyomjad csak 😀
Klaci79
Klaci79