Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
9 napja
Klaci79
22 348
megértem...lassan ugyan, de haladni tudnak...időt nézve még azért egy pontszerzés mindenképp kelleni fog...vagy nyilván 1-2 stop a védelemtől...persze most csak a nagy játékokra vigyázunk, ami a Bengals ellen nem nagyon sikerültRajtam nem fog múlni, de most még tényleg tartok a meccstől...Innen végképp szar lesz kikapni, pláne 1 ponttal 😕nyomjad csak 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klaci79
9 napja
Rajtam nem fog múlni, de most még tényleg tartok a meccstől...Innen végképp szar lesz kikapni, pláne 1 ponttal 😕nyomjad csak 😀
Klaci79
9 napja
Na de ki elemez? Mert Séf bácsiból nem nézem ki! 😀A 3. negyedekben óriási a margin. Az NFL legjobbjai vagyunk magasan.Az pedig elemzes
Klemó
xtaki
9 napja
Néha egészen pofádan néz ki az offense…ezt azért szokni kell még😀
9 napja
Klaci79
22 348
Innen végképp szar lesz kikapni, pláne 1 ponttal 😕nyomjad csak 😀
9 napja
Innen végképp szar lesz kikapni, pláne 1 ponttal 😕
9 napja
xtaki
3 509
A 3. negyedekben óriási a margin. Az NFL legjobbjai vagyunk magasan.Az pedig elemzes
Klemó
9 napja
Klaci79
22 348
28 pont nem szerencsés ebben a sportban...még ha az ellenfélnek nem is 3 pontja van 😊Akkor most pláne rá kellett volna menni.Van racionális magyarázat arra, hogy az előbbi TD-nél miért nem 2 pontosra mentünk?Mert mindegy... 😁
Szokol
26, vagy 27:7 mindegy 28:7 nem mindegy...
9 napja
Klemó
5 802
A 3. negyedekben óriási a margin. Az NFL legjobbjai vagyunk magasan.
9 napja
xtaki
3 509
Jelzem egy ideje kijottunk a low score meccsekbol. Mar 25+ meccseket csinalunk.
9 napja
Akkor most pláne rá kellett volna menni.Van racionális magyarázat arra, hogy az előbbi TD-nél miért nem 2 pontosra mentünk?Mert mindegy... 😁
Szokol
26, vagy 27:7 mindegy 28:7 nem mindegy...
9 napja
Klemó
5 802
Ez nagy volt. Wilson elkezdett felengedni....
9 napja
Van racionális magyarázat arra, hogy az előbbi TD-nél miért nem 2 pontosra mentünk?Mert mindegy... 😁
9 napja
Muuuuuuuuth!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 napja
Klaci79
22 348
ezt nem láttam jönni az első félidőben...
9 napja
Fejből a fasztudja hány éve nézem a Tomlin-csapatot, értem is miért csinálja, de ettől az ultrakonzervatív faszságtól rosszul vagyok néha.
9 napja
Van racionális magyarázat arra, hogy az előbbi TD-nél miért nem 2 pontosra mentünk?
9 napja
Klemó
5 802
Visszalasították és nem. Lehet közelebb volt azért az FD-hez, de nem.Nem volt ez meg a levegőben?Gyanús volt...
Szokol
9 napja
Nem volt ez meg a levegőben?Gyanús volt...
Szokol
9 napja
Szép munka D!
9 napja
Klemó
5 802
A D nagyon karcol......
9 napja
Akkorát kapott hogy kiesett neki a...Most kell a SEC. Kinyitják a playbook-ot most, szinte biztosErre kiesik Donte....fasza...
Klemó
Klemó
😀
9 napja
xtaki
3 509
Micsoda tfl a negyefikre
9 napja
Nem volt ez meg a levegőben?