Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Tomlin ért hozzá, én meg nem!
több mint 4 éve
BUD! 😀
több mint 4 éve
Ohhh bazd. Remélem azért Lock nem sérült meg.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
D odabasz
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
így azért nem rossz ez a védelem...mindig jöhet egy zsuga 😊
több mint 4 éve
faszom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Johnsonnak 7 fumble-je vanés csak 18 meccse....Lemaradtam. Mi történt?
ez a futás elleni védekezés viszont nagyon dadog 😕
Klaci79
több mint 4 éve
Gordon eddig jó. 😀freeman is okosan futott elsőre, bár jó lett volna még 2-3 yard tőle
xrace77
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Gordon eddig jó. 😀
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Johnsonnak 7 fumble-je vanés csak 18 meccse....Drive előtt mondták be a szakkommentátorok, hogy Tomlin made adjustments. Jól sikerült..
ez a futás elleni védekezés viszont nagyon dadog 😕
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Johnsonnak 7 fumble-je vanés csak 18 meccse....ez a futás elleni védekezés viszont nagyon dadog 😕
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Én meg azért nem ruháztam be GP-be, mert sztem nem megy végig a szezon...MLB nem érdekelNekem az már sok lett volna az NBA és MLB GP, a PL Access, TheAthletic előfizetések mellett, de azért itt-ott tv-m lett.Tök jó, hogy a Sport Tv-től elkerült az NFL az Arenához és még most is streamet nézek 😊én ismerem magam, nem nézném úgyse TV-ben egyedül
Fast Willie
akkor meg inkább előfizettem a gamepassre
Negritis
Fast Willie
a PL access lehet kéne
és az NBA esetében is elvagyok streammel, túl sok ott a meccs hogy megnézzem őket vagy akárcsak visszanézzem
Negritis
több mint 4 éve
Ojemudia eddig nem rossz.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Meccs elején a Johnson fumble akár egy jó előjel is lehet...ráadásul a fejlődés határozott...ezúttal nem vesztette el a labdátKellene neki egy kis Hammerite
Klaci79
több mint 4 éve
MLB nem érdekelNekem az már sok lett volna az NBA és MLB GP, a PL Access, TheAthletic előfizetések mellett, de azért itt-ott tv-m lett.Tök jó, hogy a Sport Tv-től elkerült az NFL az Arenához és még most is streamet nézek 😊én ismerem magam, nem nézném úgyse TV-ben egyedül
Fast Willie
Negritis
Fast Willie
a PL access lehet kéne
és az NBA esetében is elvagyok streammel, túl sok ott a meccs hogy megnézzem őket vagy akárcsak visszanézzem
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Nekem az már sok lett volna az NBA és MLB GP, a PL Access, TheAthletic előfizetések mellett, de azért itt-ott tv-m lett.Tök jó, hogy a Sport Tv-től elkerült az NFL az Arenához és még most is streamet nézek 😊én ismerem magam, nem nézném úgyse TV-ben egyedül
Fast Willie
Negritis
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Meccs elején a Johnson fumble akár egy jó előjel is lehet...ráadásul a fejlődés határozott...ezúttal nem vesztette el a labdát
több mint 4 éve
Ojemudia szépen megoldotta
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Johnson eddigi játékában az a jó, hogy innen már csak felfelé vezethet az út! 😀
több mint 4 éve
Tök jó, hogy a Sport Tv-től elkerült az NFL az Arenához és még most is streamet nézek 😊én ismerem magam, nem nézném úgyse TV-ben egyedül
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Tök jó, hogy a Sport Tv-től elkerült az NFL az Arenához és még most is streamet nézek 😊
több mint 4 éve
Jól kezd a Steelers is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A def eddig betonkeményaz offensere ezt így nem mondanám az első play után
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
A def eddig betonkemény
több mint 4 éve
Johnson eléggé leütközte a 20-asunkat, gondolom nem ez volt a play 😊