Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 4 éve
Purcell <3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
esanders10
535
Nem fog. BTW nemtom ki rakott átkot a csapatra, de tehet egy szívességet.Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.Igen, szerintem ők lehetnek a Chiefs kihívói 2-3 éven belül, ha a védelem összáll egy közepesnél jobb szintre
Klaci79
Fast Willie
több mint 4 éve
Ne vicceljünk már, azt a csapatot egy mastermind O guru megy egy HOF QB irányítja.Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.Igen, szerintem ők lehetnek a Chiefs kihívói 2-3 éven belül, ha a védelem összáll egy közepesnél jobb szintre
Klaci79
Fast Willie
több mint 4 éve
no
7 284
A Giants-nak nem ment, ott a labda a foldon tobbet ment hatra mint elore. A dobas jobb volt ahogy volt 3 mp-e de azert a QB ott sem a tapasztalata miatt tartjak. Ott az eleteert kuzdott a QB.na jó...két drive volt...tényleg jók voltak, de azért ez még a Giantsnek is ment.tudtak futni, dobni is volt ido csak a QBA vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs.miért volt szopóban?
Conner ahogy esz nelkul elore es rogton halad. Le is kell cserelni nehogy szembol is hasonloan jojjon.
no
Klaci79alkalnem eleg tapasztalt
no
Klaci79
Ok itt mindenki blokkol, erre lepett a vasas.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.Igen, szerintem ők lehetnek a Chiefs kihívói 2-3 éven belül, ha a védelem összáll egy közepesnél jobb szintre
Klaci79
több mint 4 éve
Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.Drukkolsz Jeudy-nak a GM játék miatt 😛
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.emiatt voltunk bizakodók eleve
Klaci79
több mint 4 éve
Mérges vagyok, hogy benyaltam a hype-ot, lehet emiatt kiesek majd a bowl div 1-ből...
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Azért ha egyszer ez a Broncos összeáll, Jeudy-Sutton, Hamler, Fant...nem lesz ez rossz. Persze tudom, ez most épp nem vigasztalja a szurkolót.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
na jó...két drive volt...tényleg jók voltak, de azért ez még a Giantsnek is ment.tudtak futni, dobni is volt ido csak a QBA vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs.miért volt szopóban?
Conner ahogy esz nelkul elore es rogton halad. Le is kell cserelni nehogy szembol is hasonloan jojjon.
no
Klaci79alkalnem eleg tapasztalt
no
több mint 4 éve
mondjuk hogy azt Driskel hova akarta azt nemtom
több mint 4 éve
no
7 284
tudtak futni, dobni is volt ido csak a QBA vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs.miért volt szopóban?
no
Klaci79
több mint 4 éve
Hamlertime!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Flusztlált a balátunk, nyugiA vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs.miért volt szopóban?
no
Klaci79
több mint 4 éve
Jeudy ezt bezzeg elkapja 😀
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs.miért volt szopóban?
no
több mint 4 éve
no
7 284
7 blokkolo?juju-t teljesen máshogyan használjuk, mint tavalyLehet más a QB? 😀
Fast Willie
Összességében szép volt...bár azért 1-1 bántó hiba azért volt benne...de ne reklamáljak egy TD drive-nál.
Azért az klasszis, visszatérve egy szóra a denveri drive-hoz, hogy Munchak munkája mennyire látványos.
Klaci79
több mint 4 éve
Pék faszát, Lock out
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
sztem Connert idén addig ütjük, amíg bírja, aztán majd lesz vmiMert melyik RB-t kíméltük az elmúlt 10 évben, vagy úgy általában, bármikor? 😊
Fast Willie
több mint 4 éve
no
7 284
A vasas D szopoban es kijonnek belole nyertesen. El is dolt a meccs. Conner ahogy esz nelkul elore es rogton halad. Le is kell cserelni nehogy szembol is hasonloan jojjon.
több mint 4 éve
Gerichill
526
Eddig egy szó jut eszembe denveri teljesítményről: botrány
több mint 4 éve
valszeg elvitte a lendület hogy előtte majdnem megvolt az intMondjuk nála még rookie mistake, de akkor is fájdalmas...Melyik barom CB ment a labdára a tackle helyett 3rd down-nál a marker előtt? Idióta...asszem Oje
StormST
Negritis
StormST
több mint 4 éve
Drew Lock is QUESTIONABLE to return with a right shoulder injury.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) September 20, 2020
faszom