Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
több mint 3 éve
Szipeter
1 649
Jön a Hawks meccs, de ezt bazdki végignézem, ilyet jó meccset én még nem láttam.És tényleg🙈🙈őrület
akdestroyer
több mint 3 éve
wááááááááááááááááááááácomeon Lions
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
ilyet még nem basztam....
több mint 3 éve
mimimiafasz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mondom baszod, kabaré! 😀
több mint 3 éve
Beszaras
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Rodgersnek megadták volnaGoff teljesen fogalmatlan.Volt egyébként
Facemask gyanús volt, jobb kameraszöget adhattak volna, mert ebből megállapítani nem lehet.
tüsi91
KeyG
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 3 éve
Campbell egy kocsog
több mint 3 éve
Johnson túlgondolta 😀😀😀 mi van itt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Jön a Hawks meccs, de ezt bazdki végignézem, ilyet jó meccset én még nem láttam.tizenegyesek fognak donteni. mondjart. 🍑
akdestroyer
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Goff teljesen fogalmatlan.Volt egyébként
Facemask gyanús volt, jobb kameraszöget adhattak volna, mert ebből megállapítani nem lehet.
tüsi91
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Goff teljesen fogalmatlan.A védő megfojtotta Highsmitht előtte
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Goff teljesen fogalmatlan.Facemask gyanús volt, jobb kameraszöget adhattak volna, mert ebből megállapítani nem lehet.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
mikor volt az utolsó FD-unk?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Jön a Hawks meccs, de ezt bazdki végignézem, ilyet jó meccset én még nem láttam.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Gyakorlatilag belesétál a sackbe.
több mint 3 éve
A Colts leigazolhatná Swiftet, a futópárosuk jól muzsikálna...
több mint 3 éve
Facepalm
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 3 éve
gedam
5 901
ha nem goff lenne e mögött a detroiti fal mögött ez egy pozitív mérlegű csapat. tök üresen dobálgat
több mint 3 éve
Kéne egy TO
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Tomlint kibasznám, ha most kikapunk a hülye választás miatt
több mint 3 éve
Kampman
28 290
egyiptomi playbookkal nyomja a Lions