Pittsburgh Steelers - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Magyarázza már el nekem valaki: ha látják, hogy Gronkon rossz ember van, akkor nem kéne tenni valamit? Davis semmiféle ellenállást nem tanúsított vele szemben, mintha ott se lett volna.Nem most kell az ellenállás hanem a Po-ban.
shagi0206
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Asszem anno ezért ment neki Bellichick is Peyton Manning ellen 4&2re a saját 30asán. Ezt várta volna anno BB is ami itt történt
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Hogy fogjuk ezt az embert levefekezni
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Magyarázza már el nekem valaki: ha látják, hogy Gronkon rossz ember van, akkor nem kéne tenni valamit? Davis semmiféle ellenállást nem tanúsított vele szemben, mintha ott se lett volna.
több mint 6 éve
azért volt pár szép holding ebben a driveban is
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Oooo hogy utálom ezt. De egyszer ők is befejezik pályafutásukat.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
5 elkapás.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
geleven
136
Egy emberrel vehetők vagyunk... fasza...
több mint 6 éve
Gronk Isten! Meg Brady is!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
idő még van. Csak Brown nincs, aki viszont most nagyon kéne. Turnover szagot érzekÉn OT-t.
shagi0206
több mint 6 éve
Spy
2 337
igen, AB
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
idő még van. Csak Brown nincs, aki viszont most nagyon kéne. Turnover szagot érzek
több mint 6 éve
Gronk doing Gronk things.Sztem minden idők legjobb TE-je.
iktriad
Nah mehetünk a ferde brére haza.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Pffff
több mint 6 éve
jajj ez korán volt meg😊
több mint 6 éve
2x ugyanazt, azt hittem, ismétlés3szorra is eladták...
Spy
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
2x ugyanazt, azt hittem, ismétlés3×
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
2x ugyanazt, azt hittem, ismétlés
több mint 6 éve
Gronk doing Gronk things.
több mint 6 éve
2 passz 50yard. Brady és Gronkowski.BuktukAzért nem biztos az. Brady korántsem olyan éles, mint szokott lenni.
kishaszi
Hunreeth
több mint 6 éve
Jöhet egy int
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Csak a Patses elit klub, de ettől én még nem alszom nyugtalanul, ha nem baj.hogy téged hogy viselnek el a normális Pittsburgh szurkolók azt nem értem, a csapatot járatod le és a szurkolóit a folyamatos totálisan vak haterkedéseddelSztem az emberek többsége már némította 😀
NB2
Én is csak akkor látom ha idézik.
Solymi