Pittsburgh Steelers - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 6 éve
gedam
5 902
az nfc-és billsEnnyit a kapkodásról... 😂A Billsnek annyira jól megy, hogy még azokra a meccsekre is behatásuk van, ahol meg sem jelennekKözben kérdezném, hogy a Seahawksnál a tartalékok játszanak, vagy mi a fasz ez a 40-0?Másik képernyőn fut RZ Channel, de nem láttam sem sérülés cunamit, sem más eget rengető dolgot. Egyszerűen ennyire jól megy a Billsnek...
Cypress
Ééééés micsoda INT! 😀
geleven
Kampman
geleven
több mint 6 éve
geleven
136
Ennyit a kapkodásról... 😂A Billsnek annyira jól megy, hogy még azokra a meccsekre is behatásuk van, ahol meg sem jelennekKözben kérdezném, hogy a Seahawksnál a tartalékok játszanak, vagy mi a fasz ez a 40-0?Másik képernyőn fut RZ Channel, de nem láttam sem sérülés cunamit, sem más eget rengető dolgot. Egyszerűen ennyire jól megy a Billsnek...
Cypress
Ééééés micsoda INT! 😀
geleven
Kampman
több mint 6 éve
Miért nem 2 pontosra mentünk? 😊
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ezért a kommentért megbocsátok mindent! (Taps)A Billsnek annyira jól megy, hogy még azokra a meccsekre is behatásuk van, ahol meg sem jelennekKözben kérdezném, hogy a Seahawksnál a tartalékok játszanak, vagy mi a fasz ez a 40-0?Másik képernyőn fut RZ Channel, de nem láttam sem sérülés cunamit, sem más eget rengető dolgot. Egyszerűen ennyire jól megy a Billsnek...
Cypress
Ééééés micsoda INT! 😀
geleven
Kampman
több mint 6 éve
Szép volt Bell 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Cypress
3 228
És igen.... Büntetünk!!!
több mint 6 éve
BB 😊
több mint 6 éve
Ezt eladtuk rendesen.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A Billsnek annyira jól megy, hogy még azokra a meccsekre is behatásuk van, ahol meg sem jelennekKözben kérdezném, hogy a Seahawksnál a tartalékok játszanak, vagy mi a fasz ez a 40-0?Másik képernyőn fut RZ Channel, de nem láttam sem sérülés cunamit, sem más eget rengető dolgot. Egyszerűen ennyire jól megy a Billsnek...
Cypress
Ééééés micsoda INT! 😀
geleven
több mint 6 éve
Nekem is, bár akkor az 1. playoff meccsünkön sanszosan Brady bátyó jön velünk szembe, igaz legalább Jacksonfalván...Nem, ha mi nyerjük a maradék kettőt és ma kikap a Pats, akkor a Pats "csak" a 3.Tetszik a terv
iktriad
mustaine
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Wow.Ok, azt hittem akkor visszacsúsznak Wild Cardra, köszi az infót.
Nem, ha mi nyerjük a maradék kettőt és ma kikap a Pats, akkor a Pats "csak" a 3.Viszont akkor a Pats Wild Cardra csúszik vissza, ha jól számolom, ugye? Vagy ahhoz kell még egy bukó?Ha nyertek, akkor viszont annyi változás lesz, hogy a Jags kerül a 2. kiemelt helyére a Pats helyett.Jax utolérhet. Igaz.Ha nyerünk akkor tuti az első kiemelés?nem
bcsarli
Kampman
bcsarli
iktriad
Cypress
iktriad
több mint 6 éve
TB-nek is sok esze van...Szóval azt mondod, kiégett?
NB2
több mint 6 éve
TB-nek is sok esze van...
több mint 6 éve
Nem, ha mi nyerjük a maradék kettőt és ma kikap a Pats, akkor a Pats "csak" a 3.Tetszik a terv
iktriad
több mint 6 éve
Spy
2 337
ennyi idő után egy TB Int ellenünk...
több mint 6 éve
Szép védekezés 😊 kell a TD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
geleven
136
Közben kérdezném, hogy a Seahawksnál a tartalékok játszanak, vagy mi a fasz ez a 40-0?Másik képernyőn fut RZ Channel, de nem láttam sem sérülés cunamit, sem más eget rengető dolgot. Egyszerűen ennyire jól megy a Billsnek...
Cypress
Ééééés micsoda INT! 😀
több mint 6 éve
tamaske (doki)
132
here we go! D#
több mint 6 éve
Yesssss. INT
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Wow. Nem, ha mi nyerjük a maradék kettőt és ma kikap a Pats, akkor a Pats "csak" a 3.Viszont akkor a Pats Wild Cardra csúszik vissza, ha jól számolom, ugye? Vagy ahhoz kell még egy bukó?Ha nyertek, akkor viszont annyi változás lesz, hogy a Jags kerül a 2. kiemelt helyére a Pats helyett.Jax utolérhet. Igaz.Ha nyerünk akkor tuti az első kiemelés?nem
bcsarli
Kampman
bcsarli
iktriad
Cypress
több mint 6 éve
nah
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Muhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!