NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
72
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
RedZone week 17
4 órája
Adam Rank 4-2-es vegeredmenyt tippelt, mindegy is, kinek 😅ritka funny meccs lesz, emlékszem tavaly milyen őrjöngést csaptak le a giants fanok eredménykövetőben, mikor szent drew lock pofántarolta a coltsot. itt mindkét fél szurkolói kizárólag a szopóban érdekelt és a döntetlen se jó senkinek xdaz 1/1-ért zajló versenyt pedig megnyerte az a fél doboz tejszínes friss sajt, aminek már zöld pötty volt a tetején és kibasztam a kukába xdLehet, meglepnek majd, de azert nagyobb esely van ra, hogy ennek elfogyasztasa jobb elmeny lett volna, mint a Giants-Raiders lesz
fake.id
casaubon
fake.id
4 órája
Baker azért behorpadt így a szezon végérevállacskája a szezon közepén horpadt be
Negritis, a vajda
4 órája
ritka funny meccs lesz, emlékszem tavaly milyen őrjöngést csaptak le a giants fanok eredménykövetőben, mikor szent drew lock pofántarolta a coltsot. itt mindkét fél szurkolói kizárólag a szopóban érdekelt és a döntetlen se jó senkinek xdaz 1/1-ért zajló versenyt pedig megnyerte az a fél doboz tejszínes friss sajt, aminek már zöld pötty volt a tetején és kibasztam a kukába xdLehet, meglepnek majd, de azert nagyobb esely van ra, hogy ennek elfogyasztasa jobb elmeny lett volna, mint a Giants-Raiders lesz
fake.id
casaubon
4 órája
Baker azért behorpadt így a szezon végére
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
3&2t jól elbaszta a colts
4 órája
mondjuk a saintsnél is megkérdezném mi volt az ötletHallottak a Bengals vedekezeserol es meg akartak mutatni, hogy ok is tudnak ilyet
Negritis, a vajda
4 órája
mondjuk a saintsnél is megkérdezném mi volt az ötlet
4 órája
az 1/1-ért zajló versenyt pedig megnyerte az a fél doboz tejszínes friss sajt, aminek már zöld pötty volt a tetején és kibasztam a kukába xdLehet, meglepnek majd, de azert nagyobb esely van ra, hogy ennek elfogyasztasa jobb elmeny lett volna, mint a Giants-Raiders lesz
fake.id
4 órája
olyan ez a legutóbbi két játékhét már, mint az a konszolidált szemvicske, amit így a gigantikus karácsonyi kajamaraton után képes voltam az imént összetákolni. elit, friss heroroll (ez annak a metaforája, hogy tart még az alapszakasz), egy hét múlva lejáró francia camembert, több, mint egy hete kibontott mortadella még a fogyaszthatóság határán (azért becsűrtem a grill alá, sok kedvem nincs mutrázni), 8 szelet szarvaskolbász az íze kedvéért, csípős csemegeubi, japán majonéz meg dijoni mustár. külön-külön, frissen semmi kifogás nem lehetne a hozzávalókkal, de ez eléggé jobb híján ebben a felállásban jelenleg. az 1/1-ért zajló versenyt pedig megnyerte az a fél doboz tejszínes friss sajt, aminek már zöld pötty volt a tetején és kibasztam a kukába xd
4 órája
Mi ez a Bengals védekezés?Mintha azt akarják, hogy TD-t kapjanak
Poloska vagyok.
4 órája
huhh, ezt Boswell kicentizte
4 órája
nyilván ez mind igaz és nem is mondanám hogy túl sok esélyt adtam nekipedig bíztam benne hogy a jets meglepi a patsetIranyito nelkul nehez.
Negritis, a vajda
Meg naluk azert meg par mas alkotoelem is hianyzik
casaubon
de valahol azért mégis reménykedett az ember
4 órája
pedig bíztam benne hogy a jets meglepi a patsetIranyito nelkul nehez.
Negritis, a vajda
Meg naluk azert meg par mas alkotoelem is hianyzik
4 órája
ofc Fannin és persze 2.ra 😀De lehet bele is sérül
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
4 órája
ofc Fannin és persze 2.ra 😀
5 órája
Bradley Chubb szépen elkapta Mayfieldet
5 órája
Chase még mindig brutál
5 órája
pedig bíztam benne hogy a jets meglepi a patset
5 órája
Na, nézzük azt a sackrekordotlegalább az egyik legyen meg
zacknorb
5 órája
redzone lesz ma is, mondjuk még van félóra a cape fearből
5 órája
Na, nézzük azt a sackrekordot
Poloska vagyok.
7 órája
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!