NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlBeharangozó:
több mint 10 éve
bmg
2 681
Ez hihetetlenül szánalmas volt...
több mint 10 éve
szaba
10 543
Ez a Raiders már sajnálatra méltóbb, mint a Jags.
több mint 10 éve
Ez nagyon hülye hívásnak tűnt. Még ha nem lett volna false start és el is kapja legjobb esetben is 0 yard.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Vicces, hogy akár még nyerhetnénk is...Hát egy közepes csapat ellen biztos, hogy nem mi vezetnénk ilyen játékkal.
Legyen már vége, tényleg!BMG
több mint 10 éve
szaba
10 543
Ez most mi volt? Nem érzem úgy hogy biztosan értettem.Sixo67Én 22:25 óta nem sok mindent értek.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Ez a Calvin Johnson rule azért nagy hülyeség, meg kell hagyni.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Szerintem nem fumble, hanem drop volt.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Volt egy, ja. 3-ra a pálya közepén, bár az se volt tökéletes passz.Én úgy emlékszek, hogy volt egy egyértelmű dropja.Sixo67Az a fránya redzone már megint, Allennek még 1 drop(?).Sixo67Volt neki másik ma?
Szerk. szaba ezzel a ball placementtel szerintem nem volt gondempty taxi
több mint 10 éve
Ez ott volt a helyén, lehet , hogy csak az eddig nyújtott teljesítménye miatt nagyok az elvárásaim felé, de sztem ezt el kellett volna kapnia.Az a fránya redzone már megint, Allennek még 1 drop(?).Sixo67Ez bravúr elkapás lett volna, nem írják be dropnak az tuti. Túl lett dobva. Rivers ma nagyon homály.szaba
több mint 10 éve
Én úgy emlékszek, hogy volt egy egyértelmű dropja.Az a fránya redzone már megint, Allennek még 1 drop(?).Sixo67Volt neki másik ma?
Szerk. szaba ezzel a ball placementtel szerintem nem volt gondempty taxi
több mint 10 éve
deyell
11 702
nagyon gyenge: Chekwa, Ross, Woodson. nagyon ostoba: M. Jenkins. balfasz: G. Jenkins, Mastrud.ezeket a játékosokat nem akarom jövőre látni
choose life
több mint 10 éve
Az a fránya redzone már megint, Allennek még 1 drop(?).Sixo67Volt neki másik ma?
Szerk. szaba ezzel a ball placementtel szerintem nem volt gond
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szaba
10 543
Az a fránya redzone már megint, Allennek még 1 drop(?).Sixo67Ez bravúr elkapás lett volna, nem írják be dropnak az tuti. Túl lett dobva. Rivers ma nagyon homály.