NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
1 hónapja
shagi0206
10 922
A csoportban minden meccs a kezünkre játszik, jó lenne valamit tenni magunkért is!ne bassz, a Giants verni fogja a Hawkst? 😀 Arra rá kell nézzek
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
690
A csoportban minden meccs a kezünkre játszik, jó lenne valamit tenni magunkért is!
1 hónapja
andree
1 737
Murphy-Bunting RIPMa kb ötször takarított utána Baker. Rossz nézni amit csinál. Szerelni nem tud, a WR meg kinyírja.
Löfli
1 hónapja
lófasz lesz itt, nem comeback
1 hónapja
Murphy-Bunting RIP
1 hónapja
andree
1 737
Bazze. Nem tudom mi maradt abból a térdből.
1 hónapja
tökmindegy, az életbe nem érünk oda a törpéhez. plusz lefossuk a bokánkat a RZ-ban és nincs rúgónk.Az első driveunk mindig TD azon kívül full le van kapva MHJ a pályáról, Conner az egyetlen igazi fegyverúgyse lesz comebackkurva szar a védelmünk btw
Löfli
petey
Danny
ez megiont egy Rams meccs lesz.
Szerkesztette: petey
1 hónapja
Danny
1 717
Az első driveunk mindig TD azon kívül full le van kapva MHJ a pályáról, Conner az egyetlen igazi fegyverúgyse lesz comebackkurva szar a védelmünk btw
Löfli
petey
1 hónapja
Danny
1 717
Mondjuk én puntoltam volna és megpróbáltam volna az 5 yardos környékén kirúgatni a zsugát
1 hónapja
úgyse lesz comeback
1 hónapja
shagi0206
10 922
vigasztaljon az, hogy vannak hasonló, sőt még szarabb csapatok is, akiknek szintén egy kín szurkolni 😀Cards drukkernek lenni az igazi büntetés🤣Nem volt büntink az 1.felidoben, ez is valamiHát, elég nagy büntetés az, hogy vmi mindig összeomlik.
Cardinalis
shagi0206
Cardinalis
1 hónapja
Cardinalis
5 788
Cards drukkernek lenni az igazi büntetés🤣Nem volt büntink az 1.felidoben, ez is valamiHát, elég nagy büntetés az, hogy vmi mindig összeomlik.
Cardinalis
shagi0206
THIS IS THE WAY
1 hónapja
shagi0206
10 922
Nem volt büntink az 1.felidoben, ez is valamiHát, elég nagy büntetés az, hogy vmi mindig összeomlik.
Cardinalis
1 hónapja
Cardinalis
5 788
Már a 2. kikenyszeritett FG a Dtől, ez is valami3.
Cardinalis
THIS IS THE WAY