NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
1 hónapja
shagi0206
10 922
Tökön lőjjük magunkat. A blokkolt rúgásig annyira jól tartottuk magunkat...
1 hónapja
Murray sem okos
1 hónapja
Danny
1 717
SZÁ NAL MAS
1 hónapja
andree
1 737
Csórikám megpróbált beleállni. - 1 boka.
1 hónapja
andree
1 737
Hát ez a 10 pontos swing sokat segített. A második félidőkben úgy is mindig beindulnak a támadásaink. facepalm
1 hónapja
sokszor nem láttam ilyet decline-olni. hát akkor lehet.en.as.com/nfl/why-decline-a-penalty-in-the-nfl-n-3/Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
andree
Egyébként ez alapján is opcionális.
Danny
1 hónapja
fu gec
1 hónapja
Danny
1 717
en.as.com/nfl/why-decline-a-penalty-in-the-nfl-n-3/Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
andree
Egyébként ez alapján is opcionális.
1 hónapja
Danny
1 717
Na jó...
1 hónapja
andree
1 737
Szerintem amúgy az. 4 és rövid meg 3 és long volt a két opció. Tekintve, hogy a futás elleni védekezésünket csak a cornereink teljesítménye múlja alul, én se tudtam volna dönteni. Rettenetes ez a védelem.Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
Danny
1 hónapja
Cardinalis
5 788
Már a 2. kikenyszeritett FG a Dtől, ez is valami
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
1 hónapja
Josszi
3 365
kapd be a faszom Sanyi. 1,5 yard és passz?nincs CMC és fosás van
petey
The Amazing Racoon
1 hónapja
Danny
1 717
Valamiért azt hittem, hogy ez opcionális, ma is tanultam vmit, köszönömaz oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
petey
1 hónapja
az oké, de olyan mint false start, automatikusan 10 yard és down ismétlésSima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
Danny
1 hónapja
Danny
1 717
Sima holding voltMégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
petey
1 hónapja
Mégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?mert ez automatikus, nem?
Danny
1 hónapja
Danny
1 717
Mégis mi értelme volt elrontott 3. down után elfogadni a büntetést?