San Francisco 49ers - Chicago Bears
15 napja
jézusom geci, mit csinált ez a farok?Purdy azt hittem eltört a nyaka
15 napja
mint nálunk asszonyt, házat a harmadik körös futóra, vagy az első körös wtf-raPunterunk már van, mindkèt falunk szar, tehát kickeroké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
petey
davemayer
15 napja
Kampman
28 506
Közvetlenül edzőváltás után sok csapat szokott ihletett formában meglepetést okozni, még ha ez sokszor csak egy átmeneti fellángolás is.Ez a Bears messze a legnyomorúságosabb arcát mutatja egy kórházcsapat ellen, egy héttel az edzőváltás után.
15 napja
Punterunk már van, mindkèt falunk szar, tehát kickeroké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
15 napja
oké h a macik tankolnak, de 320-4 yard?mire tankolnak? megint QB?
Josszi
15 napja
Ezt rossz nézni. 🤢🤢🤢😭😭😭Csak azt látom amit a RZban mutatnak de ott is szurkolok hogy kapcsoljanak már el
Antman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
15 napja
Josszi
3 382
Mi volt a koncepciónk ezzel a meccsel kapcsolatban?! Ha kikapunk 70-0ra odaadják Shanahant ingyen?!xd
davemayer
The Amazing Racoon
15 napja
az a total yards stat nagyon beteg 😀
15 napja
Mi volt a koncepciónk ezzel a meccsel kapcsolatban?! Ha kikapunk 70-0ra odaadják Shanahant ingyen?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
15 napja
Kittle ma valami eszméletlen
15 napja
kár ezért a szezonért.. ilyenkor fáj a szívem sniffszerintem ez a legjobb ami történhetett velünk idén, nem a sérülésekre gondolok, hanem hogy kicsit magunkba szállunk.
Josszi
15 napja
Josszi
3 382
Mondom én, 20 yard alatt nem is hajlandó Purdy passzolni.jah csak szétfogják ütni a végére, ez nem egy elit fal
Sixo
The Amazing Racoon
15 napja
Josszi
3 382
geci én ezt nem hiszem el, hogy már megint lesérült valaki, ráadásul kiskocsival vitték.a csere cseréjének a cseréje.. örüljünk hogy Kittle és Purdy bírja még
petey
The Amazing Racoon
15 napja
Eddig minden fasza....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 napja
Úgy látom egyelőre semmi nem változott. Eberflus repült, de ebből a szarból (O) jól meg kell gyűrni, ha várat akarunk építeni....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png