San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Seattle, Dallas, Green Bay a kedvenceim.... 😀 a kansasi fut még 4-5 jó évet, de ezek 3.- a öri hari 😀Majd lesz valami... ami bosszant, hogy a kansasi egyre gyengébb játékkal nyer ellenünk, remélem ez volt az utolsó nekik. Aztán jönnek a kedvenceim..... és nem mi vagyunk az esélyesek.... 😀a Boyz? plzs 😀 😀 😀
Tapsi Hapsi
petey
15 napja
Andy Reidnek is csak 20+ év volt, és az ölébe pottyant egy Mahomes.Majd lesz valami... ami bosszant, hogy a kansasi egyre gyengébb játékkal nyer ellenünk, remélem ez volt az utolsó nekik. Aztán jönnek a kedvenceim..... és nem mi vagyunk az esélyesek.... 😀Nem akarok károgó lenni de amilyen a sorsolása 49ersnek csoda ha pozitív lesz a mérleg. Bár amíg Sanyi itt van addig SB győzelem úgy se lessz.
Tapsi Hapsi
southmiki
15 napja
southmiki
646
Majd lesz valami... ami bosszant, hogy a kansasi egyre gyengébb játékkal nyer ellenünk, remélem ez volt az utolsó nekik. Aztán jönnek a kedvenceim..... és nem mi vagyunk az esélyesek.... 😀Nem akarok károgó lenni de amilyen a sorsolása 49ersnek csoda ha pozitív lesz a mérleg. Bár amíg Sanyi itt van addig SB győzelem úgy se lessz.
Tapsi Hapsi
15 napja
Majd lesz valami... ami bosszant, hogy a kansasi egyre gyengébb játékkal nyer ellenünk, remélem ez volt az utolsó nekik. Aztán jönnek a kedvenceim..... és nem mi vagyunk az esélyesek.... 😀a Boyz? plzs 😀 😀 😀
Tapsi Hapsi
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Majd lesz valami... ami bosszant, hogy a kansasi egyre gyengébb játékkal nyer ellenünk, remélem ez volt az utolsó nekik. Aztán jönnek a kedvenceim..... és nem mi vagyunk az esélyesek.... 😀
15 napja
southmiki
646
Miért hülyeség még ha Ayuk el is ment volna akkor is van Samuel +Jennings,ellenben a falban Tr71 kivételével átlag alatti . Dt-t is lehetett volna draftolni de tulajdonképpen a védelembe bárhova.ez azért hülyeség. az igazi faszság a Tray Lance tréd volt.annyira tele a faszom, hogy ÉVEK óta egy kibaszott OL-t nem raknak a QB-ink eléDe legalább draftoltatok egy 4. számú wr. Lynch is csak azért van még nálatok mert MCafftey szotyiért tudta megszerezni.
petey
southmiki
petey
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Na azóta neki sem megy, Brandonka elbaszta, CMC fél éve beteg, JJ bele betegedett a többi betegbe.... Dee a bowl óta sérült, az OC alkalmatlan, az ST rémálom évek óta....Idéntől....Azt tudom hogy most 1-es, de az rémlik, hogy tavaly (vagy tavaly előtt) még 19-es volt. Csak arra nem raktam volna nagyobb összeget, hogy tavaly is még.Tavaly még Samuel volt a 19-es mezben?De, most 1.- es Samuel JR.
shagi0206
Tapsi Hapsi
shagi0206
Tapsi Hapsi
15 napja
ez azért hülyeség. az igazi faszság a Tray Lance tréd volt.annyira tele a faszom, hogy ÉVEK óta egy kibaszott OL-t nem raknak a QB-ink eléDe legalább draftoltatok egy 4. számú wr. Lynch is csak azért van még nálatok mert MCafftey szotyiért tudta megszerezni.
petey
southmiki
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Idéntől....Azt tudom hogy most 1-es, de az rémlik, hogy tavaly (vagy tavaly előtt) még 19-es volt. Csak arra nem raktam volna nagyobb összeget, hogy tavaly is még.Tavaly még Samuel volt a 19-es mezben?De, most 1.- es Samuel JR.
shagi0206
Tapsi Hapsi
shagi0206
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Ilyen támadófal mögött Kaepernick élne meg, fut és dob, de a hülye elbaszta.... nem fehér embernek való ez a O fal.
15 napja
shagi0206
10 811
Azt tudom hogy most 1-es, de az rémlik, hogy tavaly (vagy tavaly előtt) még 19-es volt. Csak arra nem raktam volna nagyobb összeget, hogy tavaly is még.Tavaly még Samuel volt a 19-es mezben?De, most 1.- es Samuel JR.
shagi0206
Tapsi Hapsi
15 napja
esanders10
528
Múltkor is ez volt vmilyen meccsen.
15 napja
southmiki
646
annyira tele a faszom, hogy ÉVEK óta egy kibaszott OL-t nem raknak a QB-ink eléDe legalább draftoltatok egy 4. számú wr. Lynch is csak azért van még nálatok mert MCafftey szotyiért tudta megszerezni.
petey
15 napja
annyira tele a faszom, hogy ÉVEK óta egy kibaszott OL-t nem raknak a QB-ink elé
15 napja
Purdy nem ilyen mesterhármasra vágyott...
15 napja
shagi0206
10 811
Tavaly még Samuel volt a 19-es mezben?
15 napja
mintha az asszonyt hallanám 😀Saleh-t nem akarjátok visszahívni ?MI szeretnénk, de Petey azóta sem intézte el.....
southmiki
Tapsi Hapsi
15 napja
Tapsi Hapsi
680
Saleh-t nem akarjátok visszahívni ?MI szeretnénk, de Petey azóta sem intézte el.....
southmiki
15 napja
southmiki
646
Saleh-t nem akarjátok visszahívni ?
15 napja
Nem is mondok semmit arrol, hogy hanyadik WR van a palyan, es azok ki a bubanatok. 😀Nem futott meg a WR egy route-ot, amit meg kellett volna?ez van mikor 4,5,6,7 számú WR-el állsz fel
Mert ilyen rossz dobásra most más magyarázatot nem nagyon tudok kigondolni.
Kampman
petey
Állat vagyok, ami enni kér...