San Francisco 49ers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
10 napja
kár érte 😊nem mintha sokat számítana 😀 legalább a kezdőink nem sérülnek már meg
petey
10 napja
bár már mindegy, de bazdmeg legyalulják Jamest, odadobná Purdy a labdát, erre int. grounding. lol
10 napja
Mindig megmosolyogtat ez a sok buta fekete amikor egy 35-6-os meccsen képesek összeveszniezek a négerek, mindig háborúznak
remontada
10 napja
jóéjt gyerekek, nem várom meg a pezsgőt
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
10 napja
Mindig megmosolyogtat ez a sok buta fekete amikor egy 35-6-os meccsen képesek összeveszni
10 napja
szerintem ma már nem jön vissza. Kezdőket lehet pihentetniPurdynek mikor volt elrontott passza? Szégyellje magátremélem lesz neki, hogy legyen min nyekeregni holnap 😀
remontada
/jk jk
petey
10 napja
Purdynek mikor volt elrontott passza? Szégyellje magátremélem lesz neki, hogy legyen min nyekeregni holnap 😀
remontada
/jk jk
10 napja
Dolphins nagyon akarja azt az 1/1-et 😀
10 napja
Purdynek mikor volt elrontott passza? Szégyellje magát
10 napja
Tudatos volt broKifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássalwut up tesóka
remontada
petey
10 napja
lol, hányszor történik ilyen. punternek kiesik a kezéből a labda.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 napja
Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássalwut up tesóka
remontada
10 napja
Végre kijött a D a drive elejére is
10 napja
megint csak üdv DzsordzsiEz a TD járt neki, néha elfelejtjük, hogy Ő egy TE, annyit blokkol....
petey
10 napja
Jól láttam a kiírást hogy 135+ passer rating Purdy ha 85-nek passzol?
10 napja
Fociban ezt mondják úgy hogy 2 húzásból
10 napja
Nyílván ennek nem kéne szabálytalannak lennie. Ez nem is kérdés de a szabályok szerint ez így zászló🤮szerintem meg elég so-so call volt. whatever, szerencsére csak 3 pontDehogynem. Rég eldobta amikor telibe verte. Szándék sem volt meg hogy ne essen rá.Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássaldehogy fogunk. szerintem nem volt textbook teljes súllyal ráesés, Willis bele is fordult
remontada
petey
remontada
petey