NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
San Francisco 49ers – Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Yorkot és Kaepet kellett volna vérfrissíteni nem Harbóékat 😊amilyen ellentét volt York meg Harbó között semmivel se lett volna jobb ha velük szenvedjük végig ezt az évet, mert az is szenvedés lett volna, így most hamarabb mehet a vérfrissítésKap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
picstii
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jövőre újraépítés lesz, már 95%-ig biztos. Új edzői stáb...és a többi
több mint 10 éve
amilyen ellentét volt York meg Harbó között semmivel se lett volna jobb ha velük szenvedjük végig ezt az évet, mert az is szenvedés lett volna, így most hamarabb mehet a vérfrissítésKap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
több mint 10 éve
Klehet neked nem tűnik annak, de rájuk fért, hogy távozzanak.Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
Alabama Niners
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lehet neked nem tűnik annak, de rájuk fért, hogy távozzanak.Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Jakehomer
több mint 10 éve
Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácotMindkét félnek? Nekem nem úgy tűnik, mintha a franchise olyan baromi jól járt volna Harbó meg Roman lelépésével.
picstii
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kap-el úgy járunk mint Harbóval meg Romannal, mindkét félnek jobb lesz a váltás, pedig nagyon bírom a srácot
több mint 10 éve
páros lábbalnem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardotegy 15 yardost, alulról
Alabama Niners
picstii
több mint 10 éve
nem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardotegy 15 yardost, alulról
Alabama Niners
több mint 10 éve
nem azért, de a zebrák is kaphatnának 15 yardot
több mint 10 éve
Bo Jackson nem utasította anno vissza a draftolását amikor 1/1re vitte volna a tampa?
több mint 10 éve
Jó ez a Lynch gyerek.
több mint 10 éve
Na,negyedik negyed. Most figyeljen mindenki, a slumpfest mérhetetlen mértékét fog ölteni.
több mint 10 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.Mert mindenképp 2 possession game maradt volna.
Miért nem mentek neki???
Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Shula tudja, hogy az utolsó negyedben amúgy is leolvadunk.
több mint 10 éve
Olyan szinten mínuszban vannak önbizalomügyileg hogy ha nem jön össze negyedikre akkor akár le is lehetett volna fújni a meccset...Így legalább már tettek fel pontokat a táblára...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.justtomsulathings
Miért nem mentek neki???
Bazzani
több mint 10 éve
Hát én agyfaszt kaptam ettől a döntéstől.Miért nem mentek neki???
több mint 10 éve
field goal bazdmeg xD
több mint 10 éve
Elkezdtuk a leolvadast, ilyen tényleg nincs 😀
több mint 10 éve
A csapat érdekében remélem,hogy Carry legszarabbcbaligaban Williams nem jön vissza,kiul pihenni.
több mint 10 éve
de legalább a legszarabb O line versenyt mi nyerjük