NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
óóóóóóó
több mint 2 éve
12th member
1 053
Na ez meg kellett a felidore……
több mint 2 éve
Tegnap voltam a gyerekkel cirkuszba, ott nem voltak ilyen meggyozoek a bohocok
több mint 2 éve
Sebii
3 526
Most én leszek a hülye, de ez nem Dallas hibája volt, a legnagyobb probléma az volt hogy a SF def nagyon nem ette meg a trükkös playt, és double teamre kellett rádobni a végén.Akkor ne dobja el hanem probalja meg megfutni.
Ez még egy QBnek is necces lett volna.
akdestroyer
több mint 2 éve
Mostmar mind2 nek van 1 int-je ugyh lesz ma meg egy sorsdonto play Dallasnak 🤣🤣🤣de sikerült? 😀Kicsit túl lett tolva a trükközés = INTCsak megneztek h Dallas jobb e mint Geno 🤣🤣
Alabama Niners
Fantomas0429
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
12th member
1 053
Most én leszek a hülye, de ez nem Dallas hibája volt, a legnagyobb probléma az volt hogy a SF def nagyon nem ette meg a trükkös playt, és double teamre kellett rádobni a végén.Hat de konkretan a vedo kezebe dobta aki elotte allt😀akkor mar inkabb futott volna h latja h nem kepes megdobni futokent
akdestroyer
több mint 2 éve
Most én leszek a hülye, de ez nem Dallas hibája volt, a legnagyobb probléma az volt hogy a SF def nagyon nem ette meg a trükkös playt, és double teamre kellett rádobni a végén.Akkor nem dobom el. Agyat nem lehet rajzolni valakinek.
akdestroyer
több mint 2 éve
de sikerült? 😀Kicsit túl lett tolva a trükközés = INTCsak megneztek h Dallas jobb e mint Geno 🤣🤣
Alabama Niners
Fantomas0429
több mint 2 éve
Waldron mennyit dolgozhatott ezen, amikor igy felrajzolta!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Most én leszek a hülye, de ez nem Dallas hibája volt, a legnagyobb probléma az volt hogy a SF def nagyon nem ette meg a trükkös playt, és double teamre kellett rádobni a végén. Ez még egy QBnek is necces lett volna.
több mint 2 éve
Sebii
3 526
Év végi humorosba rakjátok el
több mint 2 éve
Kicsit túl lett tolva a trükközés = INTCsak megneztek h Dallas jobb e mint Geno 🤣🤣
Alabama Niners
több mint 2 éve
Duff
3 133
LOL
több mint 2 éve
Kicsit túl lett tolva a trükközés = INT
több mint 2 éve
Wtf?
több mint 2 éve
Nagyon szép leütött labda volt, csak a sisakra nem kellett volna az a saller.jah, kb erre dobták
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Nagyon szép leütött labda volt, csak a sisakra nem kellett volna az a saller.
több mint 2 éve
Duff
3 133
Sztem Geno ellotte a puskaport egesz evre a denver elleni elso felidoben
több mint 2 éve
az a catch radius
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Az mi catch bazzeg - csak hát szart se ért