Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Nagyon nem kéne TD.Hát nem, de milyen hawks meccs infarktus nélkül
akdestroyer
több mint 4 éve
Mindenképp vissza akarják hozni a meccsbe a Vikings-t?Az izgi meccseket szeretjük
Matthew99
több mint 4 éve
Mindenképp vissza akarják hozni a meccsbe a Vikings-t?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Sebii
3 526
Nyugi, mi így puntolunk.
több mint 4 éve
srácok jó volna másodjára nem megnyeretni egy vesztett meccset ezzel a Vikingsal
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Titeket is ?Ricsi is Rhodes mellett van. 😀 NEE NEE NEE CSINÁLJUK MÁR 😀Ricsi legendásan utál minket 😀
alatriste
Sebii
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ricsi is Rhodes mellett van. 😀 NEE NEE NEE CSINÁLJUK MÁR 😀Teljesen oké, az tiszta fumble volt.
alatriste
Attól függetlenül, hogy amúgy Ricsi Hawks hater.
több mint 4 éve
Sebii
3 526
Ricsi is Rhodes mellett van. 😀 NEE NEE NEE CSINÁLJUK MÁR 😀Ricsi legendásan utál minket 😀
alatriste
több mint 4 éve
Fuh de geci szar ez a Rhodes#elit
Sixo
Liverpool Fc
több mint 4 éve
12th member
1 053
Metcalf baszki hogy fogta azt a labdat nagy mák ha incompletenek adjak
több mint 4 éve
Ricsi is Rhodes mellett van. 😀 NEE NEE NEE CSINÁLJUK MÁR 😀
Liverpool Fc
több mint 4 éve
LOL Mi van itt. Ha ik itt lenne tuti elkezdene NFC Eastezni.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Kösz jogos koszonom szépen a kedves jelzőket 😊 én soha nem mondanék ilyeneket egy másik topic társra de kinek a pap ne kinek a papIgen kisfiam?
Rózsa Sándor (betyár)
Akkor mégis ki a faszom "geci negatív"-ozta le a többieket? Egy hülye agyhalott fasz vagy és kész, bánom hogy feloldottam a tiltást, ment vissza. Szórakoztasd magad, vagy akinek ez tetszik, köszi.
több mint 4 éve
MOMENTUM!
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ez mia fasz volt😃😱
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mert agyhalott vagyokSorry csak sok jagert sikerült betermelnemMinek mész haza munkából, mindig ez a vége.
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Kösz jogos koszonom szépen a kedves jelzőket 😊 én soha nem mondanék ilyeneket egy másik topic társra de kinek a pap ne kinek a pap
több mint 4 éve
Sorry csak sok jagert sikerült betermelnemMinek mész haza munkából, mindig ez a vége.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sorry csak sok jagert sikerült betermelnem
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ne foglalkozz vele egy agyhalott fasz az ember. Soha nem mondtam, se azt hogy takarodjon az edző, se azt hogy Griffin, azt se tudja miről beszél. Troll, annak is szar. Nem véletlen hogy senki nem kommunikál vele.Na mi van geci negativok ??😃😃Tenmindig akkor tunsz fel amikor mar az ember orra ala dorgolheted az amugy jogos felveteseket, mellesleg meg nincs vege a meccsnek ahogy ltjuk
Ak nyilatkoz ?? Ja mondom Az edző mondjon le a Griffin takarodj meg a hasonlók 😂😂😂 vicc
Rózsa Sándor (betyár)
12th member
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem itt vagyon csak tavaly ígértem valamit és azóta nem író a a saját topicunkbaNa mi van geci negativok ??😃😃Tenmindig akkor tunsz fel amikor mar az ember orra ala dorgolheted az amugy jogos felveteseket, mellesleg meg nincs vege a meccsnek ahogy ltjuk
Ak nyilatkoz ?? Ja mondom Az edző mondjon le a Griffin takarodj meg a hasonlók 😂😂😂 vicc
Rózsa Sándor (betyár)
12th member