Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
több mint 4 éve
Az jó hír a Vikingsnek, mert Esmeralda látását visszaadta Jose Armando. Ha a Poban jó lesz Rhodes nekik megfelel.DK testcseleit nagyon eszi Rhodes.vakon van idén mint Esmeralda
Sixo
alatriste
több mint 4 éve
DK testcseleit nagyon eszi Rhodes.vakon van idén mint Esmeralda
Sixo
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 903
Wilson szépet sáncolt, kár hogy ez nem az a sport. 😀
több mint 4 éve
RW nagyot kűzdött, hogy összejöjjön ez az int
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Flipper gecc
több mint 4 éve
Lol Wilson, ez nagyon butaság volt, előjött a Winston énje.
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Akkor ezt is el kell menteni.Ez az, fájdítsák csak a szívünket, kedves, hogy az NFC döntőt még nem rakták be.Kérlek, ezen ne múljon. 😀
Kampman
youtu.be/s6aIKpam2xI
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Hát ilyen INT return TD-t nem hiszem, hogy láttam már életemben. 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ez az, fájdítsák csak a szívünket, kedves, hogy az NFC döntőt még nem rakták be.Kérlek, ezen ne múljon. 😀
Kampman
youtu.be/s6aIKpam2xI
több mint 4 éve
Lol eddig csak pár hawks szurkoló volt itt meg én, megmutatták ezt a bejátszást egyből megjelent pár sajtfejű, már csak emiatt is megérte 😀
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Ez az, fájdítsák csak a szívünket, kedves, hogy az NFC döntőt még nem rakták be.
több mint 4 éve
Jöjjenek, ott csak a 2. legjobb van Gilmore személyében, de JD-hez ő sem, ér fel.Én sem értem ,hogy mit nem értesz 😮Ha a liga legjobb játékosáról beszélsz, akkor jól gondold át, hacsak a gyanú árnyéka vetül arra, hogy nem a kecskére gondolsz, reggelre úgy szétszednek a NE fanok, mint hülyegyerek a nápolyit. 😀
Sixo
Közben M.Dickson puntolt egy 62 yardosat.
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Jön a menetrendszerű challange, 1962 óta újra reális eséllyel, hogy ne süljön be. Közben a stadionban az X-akták zene szól, én értem... 😀
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Én sem értem ,hogy mit nem értesz 😮Ha a liga legjobb játékosáról beszélsz, akkor jól gondold át, hacsak a gyanú árnyéka vetül arra, hogy nem a kecskére gondolsz, reggelre úgy szétszednek a NE fanok, mint hülyegyerek a nápolyit. 😀
Sixo
Közben M.Dickson puntolt egy 62 yardosat.
több mint 4 éve
Én sem értem ,hogy mit nem értesz 😮Én nem értem, te? 😀????Hát igen, a liga legjobb játékosa megint megvillant.???
Sixo
Brady nem lép pályára ma este.
akdestroyer
Sixo
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Én nem értem, te? 😀????Hát igen, a liga legjobb játékosa megint megvillant.???
Sixo
akdestroyer
Sixo
több mint 4 éve
????Hát igen, a liga legjobb játékosa megint megvillant.???
Sixo
akdestroyer