Seattle Seahawks - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Volt azért ma homály passza bőven, de nem akarom rá fogni a dolgokat, viszont volt már jobb meccse isAz 1 fumble ellenére sok panasz nem lehet rá. Az edzőinkkel viszont felmossák a padlót Carrollék.Innen már fején is pöröghetünk, 7 perc alatt nem fogunk 14 pontot ledolgozni. Ostoba dolog volt nem challengelni a forward passnál.Wentznél is ezt az MVP baromságot jobb lenne elefelejteni, szerintem csak plusz teher, és sok alapja sem lesz így
Wentz jó ma is, de Pederson ne legyen ezután év edzője meg ilyenek.
mustaine
MrMiksa
mustaine
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Amúgy meg no para, Wilsonnak minden Eagles elleni meccs karácsony. Remélem nem jönnek szembe a po-ban, akkor nem lesz baj.En hazai palyan egy mas meccsre szamitanek
balintbaba
több mint 6 éve
Amúgy meg no para, Wilsonnak minden Eagles elleni meccs karácsony. Remélem nem jönnek szembe a po-ban, akkor nem lesz baj.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Az 1 fumble ellenére sok panasz nem lehet rá. Az edzőinkkel viszont felmossák a padlót Carrollék.Innen már fején is pöröghetünk, 7 perc alatt nem fogunk 14 pontot ledolgozni. Ostoba dolog volt nem challengelni a forward passnál.Wentznél is ezt az MVP baromságot jobb lenne elefelejteni, szerintem csak plusz teher, és sok alapja sem lesz így
mustaine
MrMiksa
több mint 6 éve
Azért én még nem adom fel, ebbe a D#-ben bennevan bármikor a labdaszerzés vagy egy Def TD, és Wentz is tud bármikor bepakolni egy TD-t... idén is lehet Miracle!!! Ott se gondoltuk volna, jó mondjuk az Giants volt 😊
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ez a mai meccs nagy tanulsag a DPnek es JS nak is..tul lett tolva a szekerNem lett volna ez rossz, de a ketes szitukban rendre rossz edzoi dontesek jottek
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Legalább eldőlt h Brady az MVPNa nem mintha a mostani meccsen ő bizonyította volna, hogy az.
zero0
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Innen már fején is pöröghetünk, 7 perc alatt nem fogunk 14 pontot ledolgozni. Ostoba dolog volt nem challengelni a forward passnál.Wentznél is ezt az MVP baromságot jobb lenne elefelejteni, szerintem csak plusz teher, és sok alapja sem lesz így
mustaine
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Innen már fején is pöröghetünk, 7 perc alatt nem fogunk 14 pontot ledolgozni. Ostoba dolog volt nem challengelni a forward passnál.Ha a Rams bejut a PO-ba, akkor nálam McVay lesz. Egy szinte seggutolsó O-ból csinált egy elit O-t.
mustaine
több mint 6 éve
Na most tényleg szrul oldotta meg Wentz
több mint 6 éve
zero0
333
Legalább eldőlt h Brady az MVP
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Azert igy nehez...
több mint 6 éve
Innen már fején is pöröghetünk, 7 perc alatt nem fogunk 14 pontot ledolgozni. Ostoba dolog volt nem challengelni a forward passnál. Wentz jó ma is, de Pederson ne legyen ezután év edzője meg ilyenek.
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Maxvellre kell dobálni...
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ezek a playek hol viltak az elso felidoben?! Nem ertem
több mint 6 éve
Kéne megint a gyors TD
több mint 6 éve
Többek közt ezért kapnák a fizetésüket! Másodlagosan az edzők felelőssége lett volna észrevenni, de elsősorban a zebráké!Azért az a forward passz, oké, hogy nem jött a challenge, de azért azt a bíróknak alapból vágni kellett volna.Nem elsősorban rajtuk múlik.....Kibaszott vakok ma az edzoka bírók nem?!
zsojti
Gege55
dande
balintbaba
több mint 6 éve
Egyetemen elkapó volt a faszi, de itt se fut soha, ha ő van fent mindig passz jön. Bár ez is csak nekem tűnik fel, az edzőnek nem.Én nem vagyok Jimmy Schwartz, de szerintem nem jó ötlet a linebackert állítani az elkapora21-el nem a futó volt? De ez se volt jó ötlet az tény
mustaine
Gege55
több mint 6 éve
Azért az a forward passz, oké, hogy nem jött a challenge, de azért azt a bíróknak alapból vágni kellett volna.Nem elsősorban rajtuk múlik.....Kibaszott vakok ma az edzoka bírók nem?!
zsojti
Gege55
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Amúgy a forward passt nagy faszság volt nem challengelni, 4th down lett vna
több mint 6 éve
Én nem vagyok Jimmy Schwartz, de szerintem nem jó ötlet a linebackert állítani az elkapora21-el nem a futó volt? De ez se volt jó ötlet az tény
mustaine
több mint 6 éve
menjetek a faszomba bazdmeg nyolcszáz kamera nézi, azt simán végigmegy a forward passz bazdmeg, ennyire balfaszok nem lehetünk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!