Seattle Seahawks - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ezt en is igy gondolom amugyRW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine
több mint 6 éve
De am ez még mindig nyerhető meccs, én nem parázok... van még 1,5 negyed!
több mint 6 éve
Nesze bmeg
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Tudjuk Ricsi csak szarok voltak az ellenfelekMinden közvetítésben elmondja hogy csak 2 pozitív csapattal találkoztunk
dande
több mint 6 éve
RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Szep
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Tudjuk Ricsi csak szarok voltak az ellenfelekSzard mar le oket...
dande
több mint 6 éve
én se, nem véletlen nézem az amcsi adást!!!Tudjuk Ricsi csak szarok voltak az ellenfelekPls..ne . Nem akarom tudni mit fosnak ki a szájukból Farágóék.
dande
Greengo
több mint 6 éve
Tudjuk Ricsi csak szarok voltak az ellenfelekPls..ne . Nem akarom tudni mit fosnak ki a szájukból Farágóék.
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Itt lenne az ideje csinálni egy fumble touchbacket, az már régen volt.
több mint 6 éve
Tudjuk Ricsi csak szarok voltak az ellenfelek
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Az Eaglesnek most már nagyon ki kell találnia valamit, ha nyerni akarnak.Én azért maradtam fent, hogy egy végletekig kiélezett meccset lássak, természetesen inkább Eagles győzelemmel. A Rams inkább nyerje a csoportot, mint annak az idegesítő majomnak a csapata!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Az ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Köszi, hogy megmagyaráztad, különben nem értettük volna.Wilsonban azért benne van egy INT ilyen helyzetben bármikor. 😀Malcolm Butler liked this.
balintbaba
DeX
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
A sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jó hát ezt tavaly is eljátszották kb azt kaoom a meccstől amit vártam De akkor is bmeg
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Végre Lockett td
több mint 6 éve
Wilsonban azért benne van egy INT ilyen helyzetben bármikor. 😀Malcolm Butler liked this.
balintbaba
több mint 6 éve
megin mi a fasznak mennek nyolcvanan wilsonra bazdmeg, ugassa má meg valaki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
A sec nem az igazi..iiii
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Csak a passz
több mint 6 éve
Wilson be fog futni 3rd&goalraBalra...
shagi0206
E-A-G-L-E-S EAGLES !