Seattle Seahawks - Philadelphia Eagles
több mint 6 éve
tûzoltó
853
Még fordíthatunk...
több mint 6 éve
Kéne szereznünk egy gyors TDt nincs már idő szórakozni
több mint 6 éve
Seattle igazáb kipottyanhatna előttünk a PO-ban, márha bejutnak. Nagyon nem fekszik nekünk Wilson.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
nem kellett a FG, majd lesz közte 21!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Na jo valahogy vergődjünk be a po-ba aztán majd lesz valahogy....
több mint 6 éve
Kellenek az ilyen meccsek is csak jó lett vna már megnyerni a csoportot, de hát miért is lenne egyszerű
több mint 6 éve
Futójátékot teljesen kidobtuk megint pedig 5ös átlaggal ment az is.
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Nehezen erthetoek ma a playhivasok...
több mint 6 éve
Ennek feltétlen neki kellett menni a harmadik negyedben
több mint 6 éve
Be kellett volna amúgy rúgni ez modt hülyeség volt
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Itt lenne az ideje csinálni egy fumble touchbacket, az már régen volt.Így sem rossz
mustaine
több mint 6 éve
Persze nyilván 😛Nem rajtunk múlt, hanem Goodelléken, hogy ilyen sorrendben jönnek a Seahawksnak az ellenfelek.Cserélhettün vna 😊Nagyon jó oktatófilm a Jagsnek és Todd Washnak, hogy mit NE csináljuk jövő vasárnap.RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine
iktriad
dande
iktriad
De egyébként hihetelen újra és újra belefutunk ebbe a késbe
több mint 6 éve
Nem rajtunk múlt, hanem Goodelléken, hogy ilyen sorrendben jönnek a Seahawksnak az ellenfelek.Cserélhettün vna 😊Nagyon jó oktatófilm a Jagsnek és Todd Washnak, hogy mit NE csináljuk jövő vasárnap.RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine
iktriad
dande
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Szerintem a Jags verni fogja a Seattlet. Wilsonnak piszok szar napja lesz.
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Baszott jó ez a meccs
több mint 6 éve
Cserélhettün vna 😊Nagyon jó oktatófilm a Jagsnek és Todd Washnak, hogy mit NE csináljuk jövő vasárnap.RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine
iktriad
több mint 6 éve
Nagyon jó oktatófilm a Jagsnek és Todd Washnak, hogy mit NE csináljuk jövő vasárnap.RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Szerinted nálunk mi a helyzet. Állandóan blitzel a fél csapat. Ok, hogy van 2 elit DB, de ha 5 embert kell lefogni, akkor szart sem érnek 2-en.RW ellen szerintem ez rossz taktika. A 4 DL is szétkapná a falukat, Wilson elszaladgálna, de legalább létszámban meg lennénk hátul és nehezebben találna elkapótAz ok, hogy blizten van a fel csapat, de kurva messze vagyunk az emeberktol, mills nagyon lemaradtA sec nem az igazi..iiiimivel nem vagyunk meg létszámban, nyilván
zsojti
eaglesmcnabb
zsojti
mustaine