NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks – St. Louis Rams
több mint 8 éve
Willson agyrázkódás, ha jól értettem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
A GB 89-ese csuklyaban játszik. Tudja rá valaki a magyarázatot? Azt hittem tiltott.Sömsiben már valaki megkérdezte, azt mondták szabályban nincs tiltva, csak a saját hülyesége, ha letépik a fejét. Olyasmi lehet mint a hosszú haj. Amúgy kapucnis aláöltözet, bár a lényegen nem változtat.
undisputedly
több mint 8 éve
A GB 89-ese csuklyaban játszik. Tudja rá valaki a magyarázatot? Azt hittem tiltott.
több mint 8 éve
Nem volt az Delay?
több mint 8 éve
#Fisherballpedig milyen beszédett lenyomott az öreg
DiamondsHead44
több mint 8 éve
braxa88
12 534
balwin 1000yard!kemény egy drive volt. volt benne minden.
na mostmár akkor ne legyen bénázás
több mint 8 éve
Miért ad valaki még egy esélyt egy jó O-nak?#Fisherball
Jakehomer
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Na végre valami!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
a Rams a rövidet megoldja, a hosszút elbénázza. végülis csak 3 embert égetett be Baldwin, lolz
több mint 8 éve
Kozben mi Ko zzuk a GB t😊
több mint 8 éve
Luke Willson agyrazkodas... Ez elég nagy veszteség, szerintem egy hét nem lesz elég felepulnie.PO-ra tényleg elfogyunk.
Közben TD, yeah
undisputedly
több mint 8 éve
Luke Willson agyrazkodas... Ez elég nagy veszteség, szerintem egy hét nem lesz elég felepulnie.Közben TD, yeah
több mint 8 éve
Miért ad valaki még egy esélyt egy jó O-nak?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
3&31 és megcsinalja majdnem 😀na most kell nekimenni
undisputedly
több mint 8 éve
na helyben vagyunk
több mint 8 éve
3&31 és megcsinalja majdnem 😀
több mint 8 éve
Baileyn a harmadik nagy buntetes ma, ez azért elég.kemény, reméljük felepul Okung.Közben meg egy, most Sweezeyn. Lol.
több mint 8 éve
Sebii
3 526
baileyt valaki bassza már pofán
több mint 8 éve
hát ez egyik sem volt 😀Zuerlein nem bír hosszabbat rúgni?hosszút bír, pontosat nem
petey
DiamondsHead44
több mint 8 éve
Zuerlein nem bír hosszabbat rúgni?hosszút bír, pontosat nem
petey
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Kozben lattam ☺Itt mizu?
silent7939NANA! Klasszikusokat csak pontosan!süti
i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
Hanni
több mint 8 éve
ez egy szar meccs...nem tudom megint mi van a seahawksal!? Egy kalap szarok vagyunk most MEGINT...a kulcs emberek sérültek...és én még azt mondtam, hogy lehet esély egy ilyen csapattal a super bowl-ra....szégyenÖt meccsen keresztül hengerelt az O #. Most pedig a mumus Ramsszel játszunk a kezdő LT nélkül, úgy hogy a túloldalon bivaly erős fal van. Néha belefer.
magyarhonved
A PO-ban pedig amúgy is van legalább kettő jobb csapat nalu k, szóval az sem lesz setamenet, habar nem tudom miért beszélünk még Super Bowlrol, az meg legalább 4,5 meccsel odébb van.
Amugy meg ez a csapat is elvergodhet odáig, ha kifogunk egy jó szériát, nem kell ilyen negativnak lenni.