Seattle Seahawks - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
Építő jellegű kritika miér ér diszlájkot?Ez szánalmas amit passrush néven ott előadunk. Ha nem balfasz a Tampa már 20 ponttal égnénk megint.Nem akarok több disliket kapni, nem mondok semmit.
akdestroyer
Helmut Zimmer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ez szánalmas amit passrush néven ott előadunk. Ha nem balfasz a Tampa már 20 ponttal égnénk megint.Nem akarok több disliket kapni, nem mondok semmit.
akdestroyer
több mint 5 éve
Ez a Bucs verte simán a Ramst idegenben btw, az nem biztos, hogy a Seahawksnak is menne 😊Szevasz Jake.
Jakehomer
Arians elég jól ismer minket, és a Ramst.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ez szánalmas amit passrush néven ott előadunk. Ha nem balfasz a Tampa már 20 ponttal égnénk megint.
több mint 5 éve
Akkor Bengals Dolphins Jets szintűek?Ja ennek semmi köze a meccshez, csak meccs közben megnéztem a zhkat... 😊Asszem holnap automatikából kobaszom az évfolyamot....Ha mégis nyernénk azért állj meg 50%-nál
Helmut Zimmer
garrett27
Helmut Zimmer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ez a Bucs verte simán a Ramst idegenben btw, az nem biztos, hogy a Seahawksnak is menne 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ja ennek semmi köze a meccshez, csak meccs közben megnéztem a zhkat... 😊Asszem holnap automatikából kobaszom az évfolyamot....Ha mégis nyernénk azért állj meg 50%-nál
Helmut Zimmer
garrett27
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Úgy mondjátok ezt a meccsben tartás dolgot, mintha nem mi szaladtunk volna az eredmény után 2 TD hátrányban. 😀Igen milyen jö, hogy meccsbn tartunk odahaza egy 2-5 ös csapatot!Na most mi van "karogok"😎😎😎???x-re állunk egy 2-5-ös csapat ellen, csempiönsip!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Sebii
Helmut Zimmer
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Szerintem jó sokan levették már ott, hogy miújság, azt úgy nézik este a Hawks meccset, hogy jóvan, Carson fumble, Kendrick mistackle, passrush sincs, faszom, holnap inkább be sem megyek, felesleges.Asszem holnap automatikából kobaszom az évfolyamot....Ha mégis nyernénk azért állj meg 50%-nál
Helmut Zimmer
garrett27
több mint 5 éve
TT re eegy szót sem szóltam 😛Prosiset a kezdőbeeNézdted te az aláírásképemet az elmúlt 2 évben? Ez a második dislikeod csak ma este.
Helmut Zimmer
Ui: Csak a tisztánlátás végett, igen, az irónia alert lámpán vörösen égett, de akkor is. Ne trollkodjunk kérem, nekem is pont annyira nehéz estém van, mint odaát.
akdestroyer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most bocsi de szerintem csak az számít hogy végén w LegyenNa most mi van "karogok"😎😎😎???x-re állunk egy 2-5-ös csapat ellen, csempiönsip!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Sebii
És hogy PO ban jöjjön a varázslat 😊
több mint 5 éve
Igen milyen jö, hogy meccsbn tartunk odahaza egy 2-5 ös csapatot!Na most mi van "karogok"😎😎😎???x-re állunk egy 2-5-ös csapat ellen, csempiönsip!!!
Rózsa Sándor (betyár)
Sebii
több mint 5 éve
Asszem holnap automatikából kobaszom az évfolyamot....Ha mégis nyernénk azért állj meg 50%-nál
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Na most mi van "karogok"😎😎😎???x-re állunk egy 2-5-ös csapat ellen, csempiönsip!!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Prosiset a kezdőbeeNézdted te az aláírásképemet az elmúlt 2 évben? Ez a második dislikeod csak ma este.
Helmut Zimmer
Ui: Csak a tisztánlátás végett, igen, az irónia alert lámpán vörösen égett, de akkor is. Ne trollkodjunk kérem, nekem is pont annyira nehéz estém van, mint odaát.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hogy francba lehet ennyire negatív mindenki ???🤔🤔🤔
több mint 5 éve
Épp ideje volt
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
12th member
1 053
Azert Fumbleval szerencsenk volt de szépen jott a saveső Carsonra😃
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na most mi van "karogok"😎😎😎???
több mint 5 éve
Na hát igy kurva nehèz elmenni aludni.
több mint 5 éve
Prosiset a kezdőbee
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Azaz. Azt a labdalóbálást McCoy is csak tátott szájjal nézte. Azon csodálkoztam volna ha nincs fumbli.
több mint 5 éve
Oszi
1 215
BAZDMEEEG CARSON
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Asszem holnap automatikából kobaszom az évfolyamot....Remélem amelyik rágózni kezd az előadóban, az egyből bukja a tárgyat abban a félévben.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nem hiszem hogy nem lehet valamit kezdeni Evans-elJuteszembe, már megvolt, Griffin megtaposta a bokáját a TD után. Alig bír ráállni. Nincs is a pályán.
garrett27