Szombati dupla
3 napja
KeyG
9 709
ezt a facemask-ot a másik oldalon észrevették azonnal 😀Sárga volt
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Én ezen már nem csodálkozom a rtp az elején nyilván azonnal repült. Wilsonra jobban ráestek. Akkor nem..
3 napja
Klemó
5 813
Gyönyörű.....1:43 és power run...
3 napja
Nyáron dolgoztak együtt picit.azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerésBrutál erős, nekem picit JH92-re emlékeztet.
Klaci79
KeyG
3 napja
KeyG
9 709
azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerésBrutál erős, nekem picit JH92-re emlékeztet.
Klaci79
3 napja
Látszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.
3 napja
Klaci79
22 370
azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerés
3 napja
Klaci79
22 370
Azért van sok pozitívum...Canadához képest mindenképp...így nekünk majd a kari meccs lesz fontos, remélem 2-3 ember visszatérIlyenkor Canada utánérzésem van...Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
Klaci79
Klemó
3 napja
Klemó
5 813
Ilyenkor Canada utánérzésem van...Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
Klaci79
3 napja
Klaci79
22 370
Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
3 napja
Klemó
5 813
Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....
3 napja
shagi0206
11 153
Megvan a pénz, az a lényeg.Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....nem hiszem, hogy rosszabb lenne, ha Tomlin végre nem engedné pályára 1-2 drive-ra...nincs jó megmozdulása...konkrétan teljesen szétesett a csávó
Klemó
Klaci79
3 napja
Klaci79
22 370
Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....nem hiszem, hogy rosszabb lenne, ha Tomlin végre nem engedné pályára 1-2 drive-ra...nincs jó megmozdulása...konkrétan teljesen szétesett a csávó
Klemó
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 415
Ehune. 7 nap DAZN access, december 30-ig él az ajánlat.99 cent minden meccs az ünnepek alatt, ha jól láttam emailbe.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
KeyG
www.dazn.com/en-HU/welcome/nfl?utm_source=nflownedoperated&utm_medium=organicpartner&utm_campaign=dazn_global_gl_nfloo_americanfootball_nflowned_fy_2024&utm_term=null-corerow-push_fixed&dclid=CJ7B39mDtIoDFe2S_QcdLYoaQw
3 napja
Klemó
5 813
Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....
3 napja
shagi0206
11 153
Egy karácsonyi vásáron biztos 😊 Van belecsurgatva valami hatodrendű trutymó, és 500-ba is kerül. Amúgy boltban nem tudom a sima kifli mit kóstál, nem szoktam enni.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
3 napja
KeyG
9 709
99 cent minden meccs az ünnepek alatt, ha jól láttam emailbe.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Sima csak 80-100 Ft körül vanMár 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 415
Sajtoskézműves.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
3 napja
shagi0206
11 153
Mára biztos, nem vszínű hogy visszajöhet még akkor sem, ha esetleg akarna.De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredtRemélem csak egy gyors K.O. volt.
shagi0206
KeyG
3 napja
ozibozi
17 490
Lassan kezd a cigány boxolni mintha
3 napja
KeyG
9 709
De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredtRemélem csak egy gyors K.O. volt.
shagi0206