Szombati dupla
11 hónapja
Upsz, ez is elég csúnya esés volt.
11 hónapja
De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredt
11 hónapja
Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
11 hónapja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!volokit2.com/lives/pittsburgh-steelers-at-baltimore-ravens-main/
nagylaza, főpohárnok

11 hónapja
Márk jobb mint Brady😁 minek stream
11 hónapja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!340 Ft a DAZN az ünnepekre
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!
11 hónapja
Lehet majd most a rájátszásban majd jobban fog figyelniWilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
funkyparduc
11 hónapja
Sok holló teremt ott hirtelen, mentünk a szabad labdára.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Majdnem hero move.
11 hónapja
WilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
11 hónapja
legalább nem kell látnod ilyen hibákat tőle 😛Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
persze igen...mindig van rosszabb
11 hónapja
Azt hiszem ezzel sikerült is überelni a Fitzpatrick témát 😀Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
11 hónapja
Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Ha még egy két ilyen drive-ot látok az OFF-től akkor már megérte még ha ki is kapunk
11 hónapja
igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
11 hónapja
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
11 hónapja
Azèrt hajrá vasasok
11 hónapja
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyra
11 hónapja
És akkor Porter is kiesik. Fasza
11 hónapja
Ma Henry lesz a nyerő emberük. Nem tudjuk tartani, látszik sajna... Ogunjobi túl fontos láncszem.
11 hónapja
Mostanság nem hozzánk pattan a laszti 😕
11 hónapja
Lehet. Nem láttam végig, de valahogy idén ellenük mindenki a rosszabb arcát mutatja.Megbotlik a védő.....mondjuk ma jobbak voltak
Lesz olyan, hogy a Chiefsnek nem jön össze valami?
zinedine5
Szesze