Szombati dupla
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 415
Upsz, ez is elég csúnya esés volt.
3 napja
shagi0206
11 153
De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredt
3 napja
shagi0206
11 153
Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 415
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!volokit2.com/lives/pittsburgh-steelers-at-baltimore-ravens-main/
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Szipeter
1 721
Márk jobb mint Brady😁 minek stream
3 napja
ozibozi
17 490
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!340 Ft a DAZN az ünnepekre
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!
3 napja
ozibozi
17 490
Lehet majd most a rájátszásban majd jobban fog figyelniWilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
funkyparduc
3 napja
KeyG
9 709
Sok holló teremt ott hirtelen, mentünk a szabad labdára.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 415
Majdnem hero move.
3 napja
WilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
3 napja
Wilsoooooon
3 napja
Klaci79
22 370
legalább nem kell látnod ilyen hibákat tőle 😛Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
persze igen...mindig van rosszabb
3 napja
shagi0206
11 153
Azt hiszem ezzel sikerült is überelni a Fitzpatrick témát 😀Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
3 napja
KeyG
9 709
Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
astroid
591
Ha még egy két ilyen drive-ot látok az OFF-től akkor már megérte még ha ki is kapunk
3 napja
Klaci79
22 370
igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
3 napja
Szipeter
1 721
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
3 napja
Azèrt hajrá vasasok
3 napja
Klaci79
22 370
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyra
3 napja
És akkor Porter is kiesik. Fasza
3 napja
Ma Henry lesz a nyerő emberük. Nem tudjuk tartani, látszik sajna... Ogunjobi túl fontos láncszem.
3 napja
astroid
591
Mostanság nem hozzánk pattan a laszti 😕
3 napja
Lehet. Nem láttam végig, de valahogy idén ellenük mindenki a rosszabb arcát mutatja.Megbotlik a védő.....mondjuk ma jobbak voltak
Lesz olyan, hogy a Chiefsnek nem jön össze valami?
zinedine5
Szesze