Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 4 éve
LOOOOOOLHow it started How it’s going pic.twitter.com/778TQpiP9l
— 👻🎃Virtual Boo-bble Justo (Day 210) 🎃👻 (@JuMosq) October 9, 2020
Honnan tudod? Hány South Carolina meccset láttál az elmúlt 3 évben?Pont ahány NDSU-st te. 😊
Sixo
több mint 4 éve
Honnan tudod? Hány South Carolina meccset láttál az elmúlt 3 évben?South Carolina meccsen ilyen tanulságokat nem is lehet levonni.Még ha azt mondtad volna, hogy sok NDSU nézel elfogadtam volna.Sok NFL közvetítést nézek. 😉Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
South Carolina meccsen ilyen tanulságokat nem is lehet levonni.Még ha azt mondtad volna, hogy sok NDSU nézel elfogadtam volna.Sok NFL közvetítést nézek. 😉Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
füles kereste bradyt, hogy pacsizzanak, de az otthagytaElőfordult már ilyen a történelem folyamán 😛
😿
gedam
több mint 4 éve
Még ha azt mondtad volna, hogy sok NDSU nézel elfogadtam volna.Sok NFL közvetítést nézek. 😉Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
füles kereste bradyt, hogy pacsizzanak, de az otthagytaElfelejtette azt is, hogy kezet kell fogni a meccs után.
😿
gedam
több mint 4 éve
Kontrasztanyaga megvan 😊Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Brady papa veszteni tudni kell. Majd bemegyek helyetted gratulálni FolesnakVigyázott nehogy covidos legyen
aranytöküJimmy
#socialdistancing
több mint 4 éve
Sok NFL közvetítést nézek. 😉Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
füles kereste bradyt, hogy pacsizzanak, de az otthagytaMondjuk ez nem erőssége. Ettől függetlenül nem csodálom, ha én a pályán vagyok ezen a meccsen, a végén x meccsre eltiltanak, mert olyat találok mondani a csíkos majmoknak...
😿
gedam
több mint 4 éve
Ugyan te honnan is tudnád, hogy mi a jó csapat receptje?Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
iktriad
több mint 4 éve
Egy jó csapat receptje: Végy egy jó DC-t.Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
shagi0206
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Brady papa veszteni tudni kell. Majd bemegyek helyetted gratulálni Folesnak
több mint 4 éve
shagi0206
10 905
Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Nagy, az offense guru 😀
Tomcsik
több mint 4 éve
Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊Meg BDN is.
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 008
Mint mindig az O kalap szar. A D lehozta a meccset. Nagy meg megint begyűjt egy győzelmet 😊
több mint 4 éve
Pff... kurva first downt nem tudnak csinalni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Köcsög bírók nem szóltak Bradynek, hogy itt csak 4 kísérlete van.
több mint 4 éve
Kampman
28 261
Packers szempontból jó meccs volt.A Bearstől azt kaptam amit vártam, a Bucstól sem láttam semmi olyat, ami alapján ne lehetne őket legyőzni jövő héten.
több mint 4 éve
Arcpálma 😊