Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Elvesztegetett védelem.Az főleg Mack és Hicks karrierje
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Elvesztegetett védelem.
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Én már nem gondolok semmit...Nem gondolod hogy az bármiféle hozzáértést mutatna Nagy részéről?! Rájöttünk legkésőbb a browns meccsen hogy nem ért ehhez a játékhoz.Játszon, de küldjünk be TE-eket, hogy megvédjék.Az biztos hogy amikor ennyire elveszted a párharcot a LoS-en az nem segiti a rookie qbd tanulását. Ezzel együtt mivel fizikálisan rendben van én azt mondom játsszon.Döntsd el. Beteszed és játszik vagy játsszon Dalton. NEkem egyikkel sincs bajom és elfogadom mindkét szemléletet.Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
mortirolo
tüsi91
davemayer
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
Nem gondolod hogy az bármiféle hozzáértést mutatna Nagy részéről?! Rájöttünk legkésőbb a browns meccsen hogy nem ért ehhez a játékhoz.Játszon, de küldjünk be TE-eket, hogy megvédjék.Az biztos hogy amikor ennyire elveszted a párharcot a LoS-en az nem segiti a rookie qbd tanulását. Ezzel együtt mivel fizikálisan rendben van én azt mondom játsszon.Döntsd el. Beteszed és játszik vagy játsszon Dalton. NEkem egyikkel sincs bajom és elfogadom mindkét szemléletet.Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
mortirolo
tüsi91
davemayer
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Én nem csodálkozom, hogy elszakadt a cérna. Évek óta emberfelettit teljesít a D, de semmi látszatja.
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Játszon, de küldjünk be TE-eket, hogy megvédjék.Az biztos hogy amikor ennyire elveszted a párharcot a LoS-en az nem segiti a rookie qbd tanulását. Ezzel együtt mivel fizikálisan rendben van én azt mondom játsszon.Döntsd el. Beteszed és játszik vagy játsszon Dalton. NEkem egyikkel sincs bajom és elfogadom mindkét szemléletet.Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
mortirolo
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
Toto21
5 936
na jó én mentem aludni. Túl hosszú nap volt... Herbert az egyetlen, aki miatt érdemes volt nézni idáig
több mint 3 éve
És naná hogy megint egy felpattanós szar.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az biztos hogy amikor ennyire elveszted a párharcot a LoS-en az nem segiti a rookie qbd tanulását. Ezzel együtt mivel fizikálisan rendben van én azt mondom játsszon.Döntsd el. Beteszed és játszik vagy játsszon Dalton. NEkem egyikkel sincs bajom és elfogadom mindkét szemléletet.Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
mortirolo
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azért rendes a tampa hogy nem aláz meg minket azzal hogy máris leülteti Bradyt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Döntsd el. Beteszed és játszik vagy játsszon Dalton. NEkem egyikkel sincs bajom és elfogadom mindkét szemléletet.Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Csak nehogy kórház legyen a vége a sok "tanulás"-nak.Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Tanulni. És tanul is. Nem a mai meccs, de sok dologban szépen lépeget előre. Senki és semmi nem segíti.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
TB12 visszavonulna azonnal, Giselle lehúzná a pályárólTB12 is feküdne, ha betennénk a helyére.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
És ki van ellenem fantasyben? Igen, kitaláltátok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
TB12 is feküdne, ha betennénk a helyére.Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
Mégis mit kellene Fieldsnek csinálnia?Varázsolnia maga elé 5 embert aki képes legalább 3 mpet adni neki. Ja meg egy HCot
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
sajnos. Pedig, ha van nem QB aki megérdemliTényleg nagyon jó, de abszolút QB-centrikus lett a liga.Henry… az az állat már passzolni is tudBrady MVP? Sorsolás egész jól néz kiVagy ő vagy Rodgers lesz.
Sifur
Kampman
ricsiii83
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 250
Tényleg nagyon jó, de abszolút QB-centrikus lett a liga.Henry… az az állat már passzolni is tudBrady MVP? Sorsolás egész jól néz kiVagy ő vagy Rodgers lesz.
Sifur
Kampman
ricsiii83
több mint 3 éve
Tomcsik
8 008
Ha ezután a meccs után Nagynak lesz meg reggel melója akkor komoly gondok vannak Georgenál… Mondjuk meg lesz magyarázva. Sok a COVIDos rengeteg a sérült, Justin még nincs kész…
több mint 3 éve
Ok hogy az eredmeny alapjan neki kell menni de ilyen OLnal minek égeted magad???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Henry… az az állat már passzolni is tudBrady MVP? Sorsolás egész jól néz kiVagy ő vagy Rodgers lesz.
Sifur
Kampman
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
urosten Mustiper..Valahogy azért sok mindent elmond az is, hogy megkérdőjelezhetetlen a helye. A legrosszabb a támadófalban. A protection elosztásban is vannak hibák, de a legnagyobb baj, hogy bármelyik DT uralja erőből. REngeteg elsősorban futójáték elakad rajta, mert betolják.
ricsiii83
Bars jöhetne, de ő meg most RT.