Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
na bazdmeg 2009......
több mint 4 éve
na ugyanilyen volt már, de régen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Lehet, hogy túlpörgette magát.Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊Akkor Williams hülyesége sem tudja feltüzelni?
Jan
Tactful Cactus
több mint 4 éve
lassan terjed a tűzKorai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊Akkor Williams hülyesége sem tudja feltüzelni?
Jan
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
batyu
630
csak a sok D-vitamint kell megszoknia, aztán pusztítani fog 😛Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊Ruki létére nem rossz, van benne fantázia.
Jan
nagylaza
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Sobri 2012 óta mondjaKorai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊De hát már tavalyra kiégett. Késtél 1,5 évet 😊
Jan
shagi0206
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊Akkor Williams hülyesége sem tudja feltüzelni?
Jan
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊Ruki létére nem rossz, van benne fantázia.
Jan
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊De hát már tavalyra kiégett. Késtél 1,5 évet 😊
Jan
több mint 4 éve
batyu
630
akkor nemTB ilyenkor magára mérges?
nagylazavalszeg igen, de az előző pasznál gronknak biztos felhorgadt a szemöldöke
batyu
több mint 4 éve
batyu
630
TB ilyenkor magára mérges?valszeg igen, de az előző pasznál gronknak biztos felhorgadt a szemöldöke
nagylaza
több mint 4 éve
TB ilyenkor magára mérges?Aikman szerint a WR-re, mert nem jól futotta a route-ot
nagylaza
több mint 4 éve
Kampman
28 313
TB ilyenkor magára mérges?Aikman szerint inkább az elkapóra, mert nem jól futotta a route-ot.
nagylaza
több mint 4 éve
Korai még a Brady kiégett, vagy ilyenkor már lehet kezdeni? 😊
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
RED ALERT! RED ALERT! RED ALERT!kösziFirst packers player to score TD in first 5 gamesAzért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Indubitably
közben beindul a Tampa moci
Gergőbácsi
JINX IS ON!
több mint 4 éve
TB ilyenkor magára mérges?
több mint 4 éve
meglesz a wild card???köszi wc-n voltam.First packers player to score TD in first 5 gamesAzért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Indubitably
Tactful Cactus
több mint 4 éve
kösziFirst packers player to score TD in first 5 gamesAzért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Indubitably
közben beindul a Tampa moci
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
köszi wc-n voltam.First packers player to score TD in first 5 gamesAzért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Indubitably
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
nekünk is tavaly óta van (azt hiszem). Annyira nem fontos, de azért köszi 😊Családi Szuper HD? Abban elvileg benne lenne, ha 2020-as a szerződésed. Hívd fel őket, frissítik és benne lesz, legalábbis nekem így lett meg. Pedig tavaly váltottam rájuk (2019-es szerződés, hűséggel), megoldották.aki most stream-et kért az mind digis gondolomnekem sincs arena4, pedig telekomos vagyok. Csak a magenta1-es csomagomban nincs, csak valami buzi családi programosban.
Tactful Cactus
shagi0206
LN
több mint 4 éve
Indubitably
454
First packers player to score TD in first 5 gamesAzért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
Gergőbácsi
I... don't care... John.
több mint 4 éve
A Rodgers - Clay Mathews reklám volt a legjobb, mikor drónnal betörték a szélvédőt 😎Ez a Mahomesos nem tetszik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Ez a Harrisonos reklám jobban tetszik, mint a die hardos 😊
több mint 4 éve
Családi Szuper HD? Abban elvileg benne lenne, ha 2020-as a szerződésed. Hívd fel őket, frissítik és benne lesz, legalábbis nekem így lett meg. Pedig tavaly váltottam rájuk (2019-es szerződés, hűséggel), megoldották.aki most stream-et kért az mind digis gondolomnekem sincs arena4, pedig telekomos vagyok. Csak a magenta1-es csomagomban nincs, csak valami buzi családi programosban.
Tactful Cactus
shagi0206