Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
ifjú Winfield nem tudja, hogy nem a vikingsban játszik?
több mint 4 éve
Bíró: 2&20Rodgers: Fogd meg a söröm!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
aszongya die hard 2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
hero
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Discount Doublecheck Statefarm TD
több mint 4 éve
nando89
3 894
Mvp
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Egyszer meg fogsz 😊Mi ez a "lenne rád"? Meghaltam volna? Összetévesztesz a jags idei szezonjával. 😊iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
ennek csak ilyen akrobatikus futásai lesznek?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
dehogyszedtelevante adamsnagyon érzik ezeket a slanteket
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Mi ez a "lenne rád"? Meghaltam volna? Összetévesztesz a jags idei szezonjával. 😊iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
Kampman
több mint 4 éve
dehogyszedtelevante adams
több mint 4 éve
földközeli rakéták az arzenálban
több mint 4 éve
Rivers nagyon jól játszottSzigorúan a szolidaritás jelében pisszentek én is egyet. 😊Tényleg... Van egy söröm a hűtőbenfrancokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
Jó, hogy írtad 😂😂
Chargers LT
empty taxi
Régi szép időket idézte 😎
több mint 4 éve
Eh, pedig ma már nem akartam sörözni, de ha ekkora a nyomás... 😊Szigorúan a szolidaritás jelében pisszentek én is egyet. 😊Tényleg... Van egy söröm a hűtőbenfrancokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
Jó, hogy írtad 😂😂
Chargers LT
empty taxi
több mint 4 éve
Kampman
28 313
iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Tartogasd a hosszabbításra.Tényleg... Van egy söröm a hűtőbenfrancokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
Jó, hogy írtad 😂😂
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
induljon be a futásWilliams nem viccel
több mint 4 éve
nice 3rd down
több mint 4 éve
Szigorúan a szolidaritás jelében pisszentek én is egyet. 😊Tényleg... Van egy söröm a hűtőbenfrancokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
Jó, hogy írtad 😂😂
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tényleg... Van egy söröm a hűtőbenfrancokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
Jó, hogy írtad 😂😂
több mint 4 éve
Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
több mint 4 éve
nando89
3 894
Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Ha a felét megiszod, már nem maradsz fent a végéig 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus