Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
eddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Jackson ??? !! 3 év után életjelsnap problémái nem lesznek most az tuti.
nando89
több mint 4 éve
eddig jó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ugyanez pepitában UPC Directnél. TV4, Galaxy4 mind megvan - tök feleslegesen - Arena nincs. Megvettem végül a GamePasst, mert idén reménytelennek tűnik, hogy tévéközvetítés legyen.aki most stream-et kért az mind digis gondolomÉn tarr kft-s vagyok, és van az összes ilyen 4-es csatorna, kivéve az arenat, nyilván.
Tactful Cactus
Jan
több mint 4 éve
red5
521
Jön a gyengébb 12-es😊.....igen jelenleg...de az a fránya múlt.....🤣🤣
nagylaza
őlég vót
több mint 4 éve
nando89
3 894
Jackson ??? !! 3 év után életjel
több mint 4 éve
Jöhet az INT! 🙃
több mint 4 éve
Jön a gyengébb 12-es😊
több mint 4 éve
De epic király ez a DieHard aksi reklám 😎😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Vezetünk, Adams még egészséges és Rodgers sem sérült bele a 3-nál, elégedett vagyok.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Ahhoz képest, ahogy indult, a 3 pontnak is örülök.
több mint 4 éve
aki most stream-et kért az mind digis gondolomÉn tarr kft-s vagyok, és van az összes ilyen 4-es csatorna, kivéve az arenat, nyilván.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
talán Adams üresen volt egy pillanatra. mindegy Crosby beteszi
több mint 4 éve
ajaj, ez szarul eshetett
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
aki most stream-et kért az mind digis gondolomNem. Nálunk van, de nem én foglalom a tévét.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Bár én jobban is szeretem linken nézni, ráuntam már a sok éves baromságokra a magyar kommentátor állásokban.aki most stream-et kért az mind digis gondolomnekem sincs arena4, pedig telekomos vagyok. Csak a magenta1-es csomagomban nincs, csak valami buzi családi programosban.
Tactful Cactus
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
aki most stream-et kért az mind digis gondolomnekem sincs arena4, pedig telekomos vagyok. Csak a magenta1-es csomagomban nincs, csak valami buzi családi programosban.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Jó estét, mi van hogy még 0-0?
több mint 4 éve
na ugrott egy timeout
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Remélem rövidek lesznek a meccs-szünetek 2 Erin között.meccshangulatban vagy, látom.
akdestroyer
több mint 4 éve
EQS target, de nem pendültek egy húron
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
aki most stream-et kért az mind digis gondolom
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!