Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Még mindig az van, hogy az első negyedben vagyunk a legrosszabbak?
több mint 4 éve
Azért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.mi volna az? nem hallottam
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Vissza kell fognia magát, hogy ne hangozzon úgy, mint egy bábú a Muppetsből. Különösen az r-betűivel 😊Mahomesnak eléggé olyan langyi hangja van.Azért a közös reklámjuk clue lehetett volna 😀Tavaly biztos nem nézett tv-t.Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
shagi0206
Indubitably
Burkus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Azért Billy Howton nyomdokaiba lépni nem semmi.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Nagyon inognak a pálmafák, lehet, hogy kimarad majd néhány FG.
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Lehet tolt valami vicces cuccot, és nem tűnt fel neki 😊Azért a közös reklámjuk clue lehetett volna 😀Tavaly biztos nem nézett tv-t.Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
shagi0206
Indubitably
több mint 4 éve
Mahomesnak eléggé olyan langyi hangja van.Azért a közös reklámjuk clue lehetett volna 😀Tavaly biztos nem nézett tv-t.Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
shagi0206
Indubitably
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Hat .. szóljon aki érti ezt az irányító vedos bullshitet hagyjuk ..Azzal, hogy vetődött, feladta a továbbhaladás lehetőségét, és mivel hamarabb lent volt a térde, mint hogy beért az endzone-ba, így akkor is megáll a játék, ha a védő nem ér hozzá. Ha jól értettem.
nando89
több mint 4 éve
Indubitably
454
Azért a közös reklámjuk clue lehetett volna 😀Tavaly biztos nem nézett tv-t.Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
shagi0206
I... don't care... John.
több mint 4 éve
Jones, jön a napszemüveg a floridai nyárban? 😀
több mint 4 éve
Szerintem de. Ráadásul együtt is szerepeltek.Vagy az nem State Farm volt?Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
nagylaza
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Tavaly biztos nem nézett tv-t.Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
több mint 4 éve
Vagy az nem State Farm volt?Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
nagylaza
több mint 4 éve
Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.Mát tavaly is az volt.
Kampman
több mint 4 éve
PFF Zoli se tudhat mindentPff...
Sifur
több mint 4 éve
nando89
3 894
Hat .. szóljon aki érti ezt az irányító vedos bullshitet hagyjuk ..
több mint 4 éve
3 (és fél) dolog biztos az életben. Az adók, a halál és hogy a Jags nem jut Superbowlba. És amíg a bagós él az X-aktákból a Bills nem nyer Superbowlt.Egyszer meg fogsz 😊Mi ez a "lenne rád"? Meghaltam volna? Összetévesztesz a jags idei szezonjával. 😊iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
Kampman
iktriad
shagi0206
több mint 4 éve
Sifur
1 118
PFF Zoli se tudhat mindent
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Persze lehet, hogy Rodgers nem Love draftolásán húzta fel magát és kapott új motivációt, hanem azért, mert Mahomes is State Farm reklámarc lett.
több mint 4 éve
leszámítva az utolsót, azért nagyon sokat kap a főni
több mint 4 éve
ez valószinüleg a forduló első off holdingja voltNem, volt egy a mi meccsünkön is, jött is rá vagy 10 csodálkozó komment 😊
batyu
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Max morbid.Ez kedves 😊Egyszer meg fogsz 😊Mi ez a "lenne rád"? Meghaltam volna? Összetévesztesz a jags idei szezonjával. 😊iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
Kampman
iktriad
shagi0206
Kampman
De attól még igaz. Testben legalábbis. A lelke itt marad a fórumon 😊
több mint 4 éve
Kampman
28 313
aszongya die hard 2nem vagyok nagyon otthon a filmekben, de ez még nekem is feltűnt 😀
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Ez kedves 😊Egyszer meg fogsz 😊Mi ez a "lenne rád"? Meghaltam volna? Összetévesztesz a jags idei szezonjával. 😊iktriad büszke lenne rád.Én Packers-pohárból kólázom. Megöregedtem.Szinten zenész , 6-7 Miller lecsorog 😊francokat, be van hűtve egy raklap sörömeddig jóAkár le is fújhatnák.
Gergőbácsi
nagylaza
Tactful Cactus
nando89
nagylaza
Kampman
iktriad
shagi0206