NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 635
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
több mint 3 éve
Egy Fabio hasonmás is Giants drukker!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Ezt sikerült osszehoznunk 15 nap alatt…hat gratulálok
több mint 3 éve
Vobox
635
Évente 2-3 alkalommal megpróbálok magyarul meccset nézni,de mindíg rájövök,hogy felesleges.Most ez kifejezetten kínzás mert amit hallok és amit látok is tragédia. 😢
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Szerintem maradok innentől a Game Passnál semleges meccseknél isEz komoly, hogy a kommentátorok szerint Judgék draftolták Barkleyt?Folyamatosan baromságokat beszélnek
KeyG
Kronos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Kronos
779
Ez komoly, hogy a kommentátorok szerint Judgék draftolták Barkleyt?Folyamatosan baromságokat beszélnek
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ez komoly, hogy a kommentátorok szerint Judgék draftolták Barkleyt?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nézhetetlen...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
... és még a Ők reklamának!Hát, a zászlókra szerintem nem lehet panasz
Hogy is mondta a költő?
"Fírgek!"🤣
nagir
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Én nem értem egy fiatal WR, hogy képes ennyire visszafejlődni mint Slayton?
több mint 3 éve
... és még a Ők reklamának!Hogy is mondta a költő?
"Fírgek!"🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Toney-nal meg nem értem miért nem volt elkapas, még 3at lépett hátrafelé és utána ütöttek ki
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Itt meg a végén egy False start is elmaradt
több mint 3 éve
Ma Nekünk itt ma nem ítélnek az tuti!🤬
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Az mér nem vót DPI Slaytonnal szemben???Az volt, csak hülyék a zebrák
nagir
több mint 3 éve
Siralmas ez a védelem. Csak az segít rajtuk néha, ha véletlenül a kezükbe hullik a labda.Love játéka ma kifejezetten jó, pl...
vanek úr
több mint 3 éve
Az mér nem vót DPI Slaytonnal szemben???
több mint 3 éve
Kronos
779
Tóni b+ zsenia gyerek Aaaaa faxeert nincs normális OC-nk, tömni kéne zsugaval Tónit, Golladayt....
több mint 3 éve
A fantasy csaptomban Brady passzol TD-t Jonesnak. Ezt kertem... 😋Ettol fuggetlen go Giants!
több mint 3 éve
vanek úr
1 894
Siralmas ez a védelem. Csak az segít rajtuk néha, ha véletlenül a kezükbe hullik a labda.
több mint 3 éve
Thomas mint skill player!?!?🤣