Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
De hogy ezt hogy a fszba kapta el ez az Iván gyerek azt nem nagyin értem
több mint 6 éve
stream késik.nagyon
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Csinálnak pár first downt aztán ha befosunk, akkor sem lesz esélyünk fordítani. Nem mintha eddig lett volna bármikor is
több mint 6 éve
Invincible
801
Meg volt már: a secondarynkHosszút ne szívjunk most!A nap vicce is megvan 😊
marci88
MrMiksa
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 6 éve
Pl ilyen elkapásokra gondoltam................
több mint 6 éve
Hosszút ne szívjunk most!
több mint 6 éve
Már csak két kivédekezett támadás, és két bevitt TD sima ügy 😛
több mint 6 éve
Amúgy az alap embereinkkel nincs gond az O-ban, csak tényleg ha még nem is Wentz, de két kezdő WR hiányzik az SB-hoz képest ami rohadt sok...mert így vagy Ertz vagy Agholor lehet csak a reális célpont és ahhoz képest egész jók a srácok...Füles dolgát se könnyíti ez meg.
több mint 6 éve
Jól van na, néha nálnuk is jöhwet bravúr 😛 nem azt mondtam, hogy az ő hibája volt 😊Persze nálnuk miért is kapná el egykézzelMert szar volt a passz?
dande
Greengo
több mint 6 éve
de szerencsétlen vagyunk bmeg
több mint 6 éve
Persze nálnuk miért is kapná el egykézzelMert szar volt a passz?
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
zsojti
4 063
szar passz...
több mint 6 éve
Persze nálnuk miért is kapná el egykézzel
több mint 6 éve
ez a mai naphoz illő hsz... 😀 Annyira szarA TE-re gondoltam, vagy ez most szarkazmus volt? 😊0-1-el állnak és ma játszanak a Giants-elTényleg, Dallassal mi a tök van?!Itt ma nincs az magic, ami segítsen rajtunknekem nem a mai nappal van bajom...wentz visszajön és...kinek passzol...a rosteren lévő WR-ek felét ki lehetne dobni, a második körös TE-ünket alig látni, a harmadik meg lyukas kezű
dande
zsojti
Gege55
zsoeo
Gege55
több mint 6 éve
De én baszottúl! 😀Persze akkor nem nevettél amikor kitömött titeket. 😀Dehogynem Folesnak hívják 😂😂😂😂😂😂😂😂😛😛😛😛😛😛QB és WR nélkül nehéz ez a játékazért a SB MVP cmet nem basszák oda minden tanyasi farmernak... QB van, csak most nincs WR
eaglesmcnabb
Gege55
ThundersNFL
Greengo
több mint 6 éve
A TE-re gondoltam, vagy ez most szarkazmus volt? 😊0-1-el állnak és ma játszanak a Giants-elTényleg, Dallassal mi a tök van?!Itt ma nincs az magic, ami segítsen rajtunknekem nem a mai nappal van bajom...wentz visszajön és...kinek passzol...a rosteren lévő WR-ek felét ki lehetne dobni, a második körös TE-ünket alig látni, a harmadik meg lyukas kezű
dande
zsojti
Gege55
zsoeo
több mint 6 éve
Persze akkor nem nevettél amikor kitömött titeket. 😀Dehogynem Folesnak hívják 😂😂😂😂😂😂😂😂😛😛😛😛😛😛QB és WR nélkül nehéz ez a játékazért a SB MVP cmet nem basszák oda minden tanyasi farmernak... QB van, csak most nincs WR
eaglesmcnabb
Gege55
ThundersNFL
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
OBJ oda vissza megesz bennünket reggelire így...Amilyen "szerencsénk van, még a Skins is visszajön................................ha 6-0-val lehozzuk a csoportot 7-9-cel tovább megyünk idén
dande
Bolyhos
több mint 6 éve
Végre egy stop, TD-vel zárkóznánk most a negyed végéig akkor talán...álom édes álom
marci88
több mint 6 éve
0-1-el állnak és ma játszanak a Giants-elTényleg, Dallassal mi a tök van?!Itt ma nincs az magic, ami segítsen rajtunknekem nem a mai nappal van bajom...wentz visszajön és...kinek passzol...a rosteren lévő WR-ek felét ki lehetne dobni, a második körös TE-ünket alig látni, a harmadik meg lyukas kezű
dande
zsojti
Gege55
több mint 6 éve
Végre egy stop, TD-vel zárkóznánk most a negyed végéig akkor talán...
több mint 6 éve
hát a mai teljesítménye minden csak nem SB forma.QB és WR nélkül nehéz ez a játékazért a SB MVP cmet nem basszák oda minden tanyasi farmernak... QB van, csak most nincs WR
eaglesmcnabb
Gege55
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
majdnem.. 😕