Tennessee Titans - Arizona Cardinals
több mint 3 éve
emberke22
571
Nem értem miért nem jön be a cseresor és miért van még fent a pályán Murray.
több mint 3 éve
Pontosan, Arthur Smith-t kell először megnevezni, aki nagy veszteség nekünk. Ez a meccs csak megerősítette ezt. De az elkapó Corey Davis vagy az RT Dennis Kelly is nagyobb veszteség, mint egy TE.bocsi tényleg nem nagyon követtem az offseasonotokat, de ha jól tudom a OC is elment HC-nak valahova és elvileg ő volt az agy offense oldalon, gondolom ő a legnagyobb érvágás nektekVolt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Persze, azért vagyunk ennyire szarok, mert ő hiányzik... Na azért ne vicceljünk már, még ha a meccs bohózat is a részünkről.
shagi0206
Nandito
emberke22
A védelem tavaly is rossz volt, de azt csak konzerváltuk azzal, hogy Vrabel saját emberét nevezte ki DC-nek.
Music City Miracle
több mint 3 éve
emberke22
571
főleg, hogy 17 meccs leszna megvan a karrier csúcs JONES-nak! 😊20+ is meg lehet idén!!!
emberke22
nagir
több mint 3 éve
na megvan a karrier csúcs JONES-nak! 😊20+ is meg lehet idén!!!
emberke22
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
emberke22
571
malcolm butler is elment tőletek, nem tudom cb ki jött a helyérebocsi tényleg nem nagyon követtem az offseasonotokat, de ha jól tudom a OC is elment HC-nak valahova és elvileg ő volt az agy offense oldalon, gondolom ő a legnagyobb érvágás nektekVolt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Persze, azért vagyunk ennyire szarok, mert ő hiányzik... Na azért ne vicceljünk már, még ha a meccs bohózat is a részünkről.
shagi0206
Nandito
emberke22
több mint 3 éve
emberke22
571
bocsi tényleg nem nagyon követtem az offseasonotokat, de ha jól tudom a OC is elment HC-nak valahova és elvileg ő volt az agy offense oldalon, gondolom ő a legnagyobb érvágás nektekVolt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Persze, azért vagyunk ennyire szarok, mert ő hiányzik... Na azért ne vicceljünk már, még ha a meccs bohózat is a részünkről.
shagi0206
Nandito
több mint 3 éve
shagi0206
10 834
Senki nem mondott ilyet. Csak megjegyeztem, hogy Jonnu távozott.Volt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Persze, azért vagyunk ennyire szarok, mert ő hiányzik... Na azért ne vicceljünk már, még ha a meccs bohózat is a részünkről.
shagi0206
Nandito
Szerkesztette: shagi0206
több mint 3 éve
Volt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Persze, azért vagyunk ennyire szarok, mert ő hiányzik... Na azért ne vicceljünk már, még ha a meccs bohózat is a részünkről.
shagi0206
Music City Miracle
több mint 3 éve
Cardinalis
5 777
hoppácska! gálamérkőzés a csoportgyőztes várományos Titánok ellen 😀
THIS IS THE WAY
több mint 3 éve
shagi0206
10 834
Ilyen tempóban 85 sackkel zárja a szezont (+- 5) 😀
több mint 3 éve
emberke22
571
na megvan a karrier csúcs JONES-nak! 😊
több mint 3 éve
Danny
1 711
A het vedojatekosa cimert meg Jones nem is bejelentkezett, hanem bedaralta az ajtot.
több mint 3 éve
shagi0206
10 834
Volt ott tavaly még 1 minőségi TE, aki átköltözött Bostonba...Ennyire azert nem unalmas a meccs, de jelentem elokerult a vodka nalunk.Nem unalmas, de elég simának néz ki eddig.
Harras ur szerint “a csapat jonak tunik.”
Szerintem is nagyon jo teljesitmenyt nyujtunk a labda mindket oldalan. Kyler bejelentkezett a het tamadoja cimert az NFC-ben. Henryt ennyire limitalni valami egeszen elkepeszto teljesitmeny.
Danny
Titans tavaly PO csapat volt, nem tudom mennyit gyengült vagy erősödött a kerete Julión kívül, de ez elég jó jel, hogy ennyire simának tűnik a meccs.
emberke22
több mint 3 éve
emberke22
571
tavaly is jól kezdtünk aztán elolvadtunk és nagyon inkonzisztens volt a játékunk. De nyilván így h watt és jones ilyen nyomást generál kb nem is látszik, hogy szinte az utcáról jöttek be cb-et játszani hozzánk 😀Ez azert egy nagyon komoly erodemonstracio szamomraEnnyire azert nem unalmas a meccs, de jelentem elokerult a vodka nalunk.Nem unalmas, de elég simának néz ki eddig.
Szerintem is nagyon jo teljesitmenyt nyujtunk a labda mindket oldalan. Kyler bejelentkezett a het tamadoja cimert az NFC-ben. Henryt ennyire limitalni valami egeszen elkepeszto teljesitmeny.
Danny
Titans tavaly PO csapat volt, nem tudom mennyit gyengült vagy erősödött a kerete Julión kívül, de ez elég jó jel, hogy ennyire simának tűnik a meccs.
emberke22
Danny
ha nem esnek ki a kulcsjátékosok jó évünk lehet 😊
több mint 3 éve
Danny
1 711
Ez azert egy nagyon komoly erodemonstracio szamomraEnnyire azert nem unalmas a meccs, de jelentem elokerult a vodka nalunk.Nem unalmas, de elég simának néz ki eddig.
Danny
emberke22
több mint 3 éve
andree
1 736
Jones úgy tette arrébb a falembert, mintha ott se lett volna. 😀
több mint 3 éve
emberke22
571
Na most bemondták, hogy Jones beállította a karriercsúcs sack számát. Még egy és élete meccse 😊
több mint 3 éve
Danny
1 711
Chandler 4. sack, 2. FF parade!
több mint 3 éve
emberke22
571
Ennyire azert nem unalmas a meccs, de jelentem elokerult a vodka nalunk.Nem unalmas, de elég simának néz ki eddig.
Danny
több mint 3 éve
Danny
1 711
Ennyire azert nem unalmas a meccs, de jelentem elokerult a vodka nalunk. Harras ur szerint “a csapat jonak tunik.”
több mint 3 éve
Danny
1 711
Bradley elvegezte a nyaron a Catanzaro-fele rugo tovabbkepzest?
több mint 3 éve
KeyG
9 364
Most nem voltál tökös Vrabel, meg is kaptad az ajándékot érte. Verity 4. Körért 😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
KeyG
9 364
Csak red zoneban látom magunkat, a titans offense ennyire impotens, vagy a mi védelmünk játszik úgy, ahogy nem vártuk?Nincs idő , ott a D fal és az OLB-k.
Jones sackjeit láttam, és ebben nincs meglepetés, de a secondarynk papíron nagyon gáz. Hol van Brown és Julio?
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
shagi0206
10 834
Csak red zoneban látom magunkat, a titans offense ennyire impotens, vagy a mi védelmünk játszik úgy, ahogy nem vártuk?Jones sackjeit láttam, és ebben nincs meglepetés, de a secondarynk papíron nagyon gáz. Hol van Brown és Julio?
több mint 3 éve
Murray nagyon fasza!