Tennessee Titans - Houston Texans
több mint 6 éve
Timotheus
77
Alakul ez. Lásuk, hogy most a rúgójátékos mit hoz össze. Szerintem meglesz.
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 6 éve
Tudom,hogy szemvedős a meccseitek erős fizikai játék,de egyáltalán csodálkoztam,hogy 10-et feltettünk,és most például mehetnénk a vezetésért,ha nem hagytak volna ki kettő FG-t.Igen, Cassellel nálunk is vége a reményeknek.
Colts ellen Savage megnyerhette volna,de hát....ő Savage. Szerintem tudjátok ti is,hogy Mariota nélkül milyen jó az offense
nagymarceee
Music City Miracle
több mint 6 éve
nagymarceee
126
Tudom,hogy szemvedős a meccseitek erős fizikai játék,de egyáltalán csodálkoztam,hogy 10-et feltettünk,és most például mehetnénk a vezetésért,ha nem hagytak volna ki kettő FG-t.Jó, ez más, így kellett volna kezdeni.Dehogy vagyok ideges,csak szimplán kiindulva a houstoni állapotból. Pass rush csak Clowney,secondary nulla,O-line utolsók között,csereirányító és a sérülések miatt RB játszik a slotban. Csak ezért,írtam,mert elvileg Playoffra mentek.Ezért kár volt ide kommentálnod. Ha ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, köszi!Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
nagymarceee
Nandito
nagymarceee
Nekünk minden meccs szenvedős, a Brownst például hosszabbításban vertük. Ez van. De mondhatnám nektek a Colts-ot, ki gondolta volna, hogy ott kikaptok. Örök közhely, de senkit se lehet lebecsülni.
Nandito
Colts ellen Savage megnyerhette volna,de hát....ő Savage. Szerintem tudjátok ti is,hogy Mariota nélkül milyen jó az offense
több mint 6 éve
Timotheus
77
Max egy field gól távig kellene engedni a texasiakat, utána vagy TD, de minimum egy FG.
több mint 6 éve
Jó, ez más, így kellett volna kezdeni.Dehogy vagyok ideges,csak szimplán kiindulva a houstoni állapotból. Pass rush csak Clowney,secondary nulla,O-line utolsók között,csereirányító és a sérülések miatt RB játszik a slotban. Csak ezért,írtam,mert elvileg Playoffra mentek.Ezért kár volt ide kommentálnod. Ha ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, köszi!Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
nagymarceee
Nandito
nagymarceee
Nekünk minden meccs szenvedős, a Brownst például hosszabbításban vertük. Ez van. De mondhatnám nektek a Colts-ot, ki gondolta volna, hogy ott kikaptok. Örök közhely, de senkit se lehet lebecsülni.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ez a Texans nem az a Texans. Sajnos a csoport sem a legerősebb, bár a Jags macskái összekapták magukat. Sajnos (csoportszinten) itt is aratott a sérüléshullám és a visszaesés.Dehogy vagyok ideges,csak szimplán kiindulva a houstoni állapotból. Pass rush csak Clowney,secondary nulla,O-line utolsók között,csereirányító és a sérülések miatt RB játszik a slotban. Csak ezért,írtam,mert elvileg Playoffra mentek.Ezért kár volt ide kommentálnod. Ha ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, köszi!Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
nagymarceee
Nandito
nagymarceee
több mint 6 éve
nagymarceee
126
Dehogy vagyok ideges,csak szimplán kiindulva a houstoni állapotból. Pass rush csak Clowney,secondary nulla,O-line utolsók között,csereirányító és a sérülések miatt RB játszik a slotban. Csak ezért,írtam,mert elvileg Playoffra mentek.Ezért kár volt ide kommentálnod. Ha ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, köszi!Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
nagymarceee
Nandito
több mint 6 éve
Ezért kár volt ide kommentálnod. Ha ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, köszi!Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
nagymarceee
Music City Miracle
több mint 6 éve
nagymarceee
126
Mit reklamál, a kezében volt a labda.From the booth,ha hallottad a routja tetején volt egy holding,ezért nem ért vissza,mondjuk ezért.
Nandito
több mint 6 éve
nagymarceee
126
Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.Tudod mia totál vicc? Hogy alig veritek ezt a Texanst. Ez a vicc.
Nandito
több mint 6 éve
Timotheus
77
OTT VAN!!! Végre, kellett ez,mint egy falat kenyér!Többet is hoztak, mint vártam. Baromira örülök. Most még a sporik sem tudtak lelombozni.
Nandito
több mint 6 éve
OTT VAN!!! Végre, kellett ez,mint egy falat kenyér!
Music City Miracle
több mint 6 éve
Ez a totál vicc, szívatnak a sporik minket.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Tököm Deckerbe, ezt fogni kellett volna. Most meg hátra is megyünk...
Music City Miracle
több mint 6 éve
Walkerre azért lehet számítani, szerencsére.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Én hiszek bennük.Most jó lenne minimum egy field gólt szerezni.Igen, kéne valami az O-tól, de nagyon. De nem ez a semmi játék...
Timotheus
Nandito
több mint 6 éve
Most jó lenne minimum egy field gólt szerezni.Igen, kéne valami az O-tól, de nagyon. De nem ez a semmi játék...
Timotheus
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Most jó lenne minimum egy field gólt szerezni.Na igen, szép volt a vége.Ez vicc, de komolyan.Legalább nem engedtek TD-t.
Nandito
Timotheus
Azta, ezt szépen mellérúgta! 😊
Nandito
több mint 6 éve
Ebben nyerhetnek! : D1-2. 😊Na a field goal elmaradt. 😊Ez már 1-1! 😊
Timotheus
Közben kiegyenlítettünk de azért gombóc volt a torkomban, mikor Succop oda állt...
Nandito
Timotheus
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
1-2. 😊Na a field goal elmaradt. 😊Ez már 1-1! 😊
Timotheus
Közben kiegyenlítettünk de azért gombóc volt a torkomban, mikor Succop oda állt...
Nandito
több mint 6 éve
Na igen, szép volt a vége.Ez vicc, de komolyan.Legalább nem engedtek TD-t.
Nandito
Timotheus
Azta, ezt szépen mellérúgta! 😊
Music City Miracle