Tennessee Titans - Houston Texans
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ez vicc, de komolyan.Legalább nem engedtek TD-t.
Nandito
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 6 éve
Hova tették a labdát ezeka marhák? Már rég kint volt, mikor előre nyújtotta a kezét.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
gyakorlatilag nincs is más célpont, mint Hopkins, és nem tudjuk levédekezni. Hát ezt rohadtul nem értem.Számomra is érthetetlen. Viszont jó lenne, ha csak field gólt engedne a Titans, utána pedig hozna egy TD a harmadik negyed végére (13-17).
Nandito
több mint 6 éve
gyakorlatilag nincs is más célpont, mint Hopkins, és nem tudjuk levédekezni. Hát ezt rohadtul nem értem.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Ha mi nyerünk, nem bánom. 😊Kínszenvedés lesz a 2. félidő is, már látom.Ez nem is kérdéses. Izgalomban nem lesz hiány.
Nandito
Timotheus
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Kínszenvedés lesz a 2. félidő is, már látom.Ez nem is kérdéses. Izgalomban nem lesz hiány.
Nandito
több mint 6 éve
Kínszenvedés lesz a 2. félidő is, már látom.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Nem vagyok jós, de ezt megéreztem. Felugrottam a gép elől amikor bevágta. 😊Na a field goal elmaradt. 😊Ez már 1-1! 😊
Timotheus
Közben kiegyenlítettünk de azért gombóc volt a torkomban, mikor Succop oda állt...
Nandito
több mint 6 éve
Na a field goal elmaradt. 😊Ez már 1-1! 😊
Timotheus
Közben kiegyenlítettünk de azért gombóc volt a torkomban, mikor Succop oda állt...
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ott volt a D-nek a lehetőség, de álmodoztak ketten is Hopkins mellett...Igazad van.
Nandito
Én is rátehetem a kezem a képernyőre, hogy küldjem a pozitív energiákat, de ezt nekik kell megoldani. Én tudom, hogy képesek rá. Ezt már csak nekik is el kell hinni. A Texans most (is) verhető.
több mint 6 éve
Timotheus
77
Végre valami az O-tól.NanditoMost a D-n a sor, hogy field gólt, se engedjenek. Egy D interception dupla löketnyi önbizalmat adna. Az O pedig a szünet előtt eljuthatna egy 3 pontosig. 1-3 pont különbséggel, de a Titanst látom esélyesebbnek.
Szerkesztette: Timotheus
több mint 6 éve
Timotheus
77
Azért elszomorító, hogy egy Savage tud TD-t passzolni, míg nálunk még pont sincs. Függetlenül Succop kihagyott FG-jétől nagyon nincs rendben ez az O.Ha nehezen is, de a végére a Titans behúzza a meccset.
Nandito
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ennyire érdekli ez a meccs az embereket?????Pediglen rangadó. Én mindenesetre nézem.
dande
több mint 6 éve
Azért elszomorító, hogy egy Savage tud TD-t passzolni, míg nálunk még pont sincs. Függetlenül Succop kihagyott FG-jétől nagyon nincs rendben ez az O.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Ennyire érdekli ez a meccs az embereket?????Két kevés szurkolóval bíró csapat, nem kell csodálkozni.
dande
Music City Miracle
több mint 6 éve
Ennyire érdekli ez a meccs az embereket?????