Tennessee Titans - Houston Texans
több mint 6 éve
Timotheus
77
Köszi a követést mindenkinek! Főleg Timónak! Jól elbeszélgettünk a meccs nagy részében. 😊Következőleg is itt leszek! 😊
Nandito
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 6 éve
Timotheus
77
A Titans egy sack-kel, én meg egy további jó éjt-tel és kellemes meccsnézéssel búcsúzom! Szevasztok srácok!
több mint 6 éve
Köszi a követést mindenkinek! Főleg Timónak! Jól elbeszélgettünk a meccs nagy részében. 😊
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
A vége nekünk nagyon jó lett. Aki csak ezt látta, az teljesen elégedett lehet. 😊 Mi Timóval csak részben. : PAzért a win-nek nagyon örülök. Akármennyire is szenvedés volt néha a pályán. A D jóvátett a szememben most mindent. Persze az utolsó percet sem szabad elengedni, s akkor már tényleg nyugodtan fekhetek le aludni. : D
Nandito
Szerkesztette: Timotheus
több mint 6 éve
A vége nekünk nagyon jó lett. Aki csak ezt látta, az teljesen elégedett lehet. 😊 Mi Timóval csak részben. : P
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
És mekkora jó húzás volt!!!Csak futunk, nem hiszem, hogy bármit kockáztatunk.Még most sincs vége. Félek a Titans O-tól.Újabb elvesztegetett három óra....Nem hinném. Szerintem szépen játszottatok, ezt az utolsó leszámítva Savage-t naggyá tettük. Az a 2 FG meg van, akkor ki tudja, mi a vége.
nagymarceee
Nandito
Timotheus
Nandito
több mint 6 éve
Csak futunk, nem hiszem, hogy bármit kockáztatunk.Még most sincs vége. Félek a Titans O-tól.Újabb elvesztegetett három óra....Nem hinném. Szerintem szépen játszottatok, ezt az utolsó leszámítva Savage-t naggyá tettük. Az a 2 FG meg van, akkor ki tudja, mi a vége.
nagymarceee
Nandito
Timotheus
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Még most sincs vége. Félek a Titans O-tól.Újabb elvesztegetett három óra....Nem hinném. Szerintem szépen játszottatok, ezt az utolsó leszámítva Savage-t naggyá tettük. Az a 2 FG meg van, akkor ki tudja, mi a vége.
nagymarceee
Nandito
több mint 6 éve
Újabb elvesztegetett három óra....Nem hinném. Szerintem szépen játszottatok, ezt az utolsó leszámítva Savage-t naggyá tettük. Az a 2 FG meg van, akkor ki tudja, mi a vége.
nagymarceee
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
IGEEENNNNNNNNNNNNN!!!!Erre várok már mióta. 😊
Nandito
több mint 6 éve
Ez baki, ezt már le kellett volna védekezni.
Music City Miracle
több mint 6 éve
3 false start lassan rekord szagú
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
wait a minute
több mint 6 éve
Kampman
28 166
A vége nagyon-nagyon kínos.
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ez nem jött be... A D-nek kell megoldania valahogy.Így nehéz lesz. Tarthatták volna még a labdát. A D még csak most ment le...
Nandito
több mint 6 éve
Ez nem jött be... A D-nek kell megoldania valahogy.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Timotheus
77
Ez a 4 perc még hosszú idő. Jó lenne tartani a labdát és hozni egy TD-t.Alakul ez. Lásuk, hogy most a rúgójátékos mit hoz össze. Szerintem meglesz.FG-vel megúsztuk. Akkor most ne töketlenkedjen az O.
Timotheus
Nandito
több mint 6 éve
Alakul ez. Lásuk, hogy most a rúgójátékos mit hoz össze. Szerintem meglesz.FG-vel megúsztuk. Akkor most ne töketlenkedjen az O.
Timotheus
Music City Miracle