Tennessee Titans - Indianapolis Colts
2 hónapja
Akkor ezt az évet ezennel el is engedhetjük. Egy punt után csak mélyrepülés jöhet.
2 hónapja
ebben a rúgásban az elmúlt 2 hét minden megspórolt ereje benne volt xd
2 hónapja
Visszajatszhattak volna ezt a playt.. Mitchell is csalocas
2 hónapja
Szegeny Franklin annyira lassu, pedig most jol latta, mi fog jonni, de mire odaer a tight endre, az mar kilenc yardot megtesz.
2 hónapja
Latun mekkora holding volt
2 hónapja
Ez szép volt Wardtól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nyilvan, de fut az eleteert allandoan, plusz ahogy nezem, elkapoja sem nagyon van, aki tisztara tudna magat jatszani. Nem irigylem.Fuh de rossz ez a Titans OLinnen nekem úgy néz ki (bár nem látni mit művelnek a célpontok), hogy ward is irgalmatlanul sokat tököl. valaki folyton ül a labdán, úgy elég nehéz jól kinézni
Stez
fake.id
2 hónapja
Nelsont amugy sokszor megverik eddig ma.
2 hónapja
loool
2 hónapja
Mi play Jonestol
2 hónapja
Igen.Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.Ki hívja nálatok a playeket? Callahan?
Nandito
peterk2005 udvari bolond
Music City Miracle
2 hónapja
Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.Ki hívja nálatok a playeket? Callahan?
Nandito

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Ez catch
2 hónapja
Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.
Music City Miracle
2 hónapja
Fuh de rossz ez a Titans OLinnen nekem úgy néz ki (bár nem látni mit művelnek a célpontok), hogy ward is irgalmatlanul sokat tököl. valaki folyton ül a labdán, úgy elég nehéz jól kinézni
Stez
2 hónapja
Milyen hivas volt ez harmadikra…Steichen rossz voros zonaban iden, nem veletlen, hogy a kickerunk kilenc negyed alatt tiz mezonygolt rugott eddig.
Bence94
2 hónapja
Milyen hivas volt ez harmadikra…
2 hónapja
Ward oda sem nezett a checkdown targetre, vakon odabaszta a labdat. Nem fogjak megdicserni ezert.
2 hónapja
Tuimoloau ma is healthy scratch, ugyanugy, mint az elso heten.. fasza kis 2. Koros pick volt…
2 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!