Tennessee Titans - Indianapolis Colts
10 hónapja
Akkor ezt az évet ezennel el is engedhetjük. Egy punt után csak mélyrepülés jöhet.
10 hónapja
ebben a rúgásban az elmúlt 2 hét minden megspórolt ereje benne volt xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
Visszajatszhattak volna ezt a playt.. Mitchell is csalocas
10 hónapja
Szegeny Franklin annyira lassu, pedig most jol latta, mi fog jonni, de mire odaer a tight endre, az mar kilenc yardot megtesz.
10 hónapja
Latun mekkora holding volt
10 hónapja
Ez szép volt Wardtól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
Nyilvan, de fut az eleteert allandoan, plusz ahogy nezem, elkapoja sem nagyon van, aki tisztara tudna magat jatszani. Nem irigylem.Fuh de rossz ez a Titans OLinnen nekem úgy néz ki (bár nem látni mit művelnek a célpontok), hogy ward is irgalmatlanul sokat tököl. valaki folyton ül a labdán, úgy elég nehéz jól kinézni
Stez
fake.id
10 hónapja
Nelsont amugy sokszor megverik eddig ma.
10 hónapja
loool
10 hónapja
Mi play Jonestol
10 hónapja
Igen.Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.Ki hívja nálatok a playeket? Callahan?
Nandito
peterk2005 udvari bolond
Music City Miracle
10 hónapja
Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.Ki hívja nálatok a playeket? Callahan?
Nandito

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
Ez catch
10 hónapja
Amíg Callahan a HC-nk, addig nem is kell semmit várni a Titanstől. Botrány szar edző a pali.
Music City Miracle
10 hónapja
Fuh de rossz ez a Titans OLinnen nekem úgy néz ki (bár nem látni mit művelnek a célpontok), hogy ward is irgalmatlanul sokat tököl. valaki folyton ül a labdán, úgy elég nehéz jól kinézni
Stez
10 hónapja
Milyen hivas volt ez harmadikra…Steichen rossz voros zonaban iden, nem veletlen, hogy a kickerunk kilenc negyed alatt tiz mezonygolt rugott eddig.
Bence94
10 hónapja
Milyen hivas volt ez harmadikra…
10 hónapja
colts defense theme songyoutu.be/llyiQ4I-mcQ?si=F13QNes06IlWY0tk
10 hónapja
Ward oda sem nezett a checkdown targetre, vakon odabaszta a labdat. Nem fogjak megdicserni ezert.
10 hónapja
Tuimoloau ma is healthy scratch, ugyanugy, mint az elso heten.. fasza kis 2. Koros pick volt…
10 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!